Tiada telinga (1) Alat dengar bocor

Nothing Phone (1), telefon pintar yang dihasilkan oleh jenama teknologi yang diasaskan oleh bekas pengasas bersama OnePlus Carl Bae, akan dilancarkan secara rasmi pada 12 Julai. Selanjutnya, menurut berita yang diperoleh oleh blogger digital Mukul Sharma pada hari Khamis, earphone bar tanpa telinga (1) juga akan dirilis.

Mukul Sharma juga mengeluarkan rendering fon kepala yang kelihatan serupa dengan earless (1). Kotak fon kepala diregangkan daripada memanfaatkan bentuk persegi asalnya. Telinga tanpa pemandu pertama (1) dilancarkan seawal Ogos 2021, dan lebih daripada 400,000 unit telah dihantar setakat ini. Fon kepala baru juga mempunyai kes telus. “Sejak awal, kami ingin mempunyai bahasa reka bentuk yang sangat unik dan ikonik. Telefon (1) dan telinga (1) jelas berasal dari keluarga yang sama,” kata Pei sebelumnya.

Pemberi maklumat itu juga mengeluarkan halaman produk Amazon, harga dan tarikh pelepasan untuk bar Wuwu Ear (1), mengatakan bahawa fon kepala akan dikeluarkan pada 19 September dengan harga 99 euro, sama dengan Wuwu Ear (1).

Lihat juga:Telefon tanpa pemandu (1) akan dibuat di China untuk pasaran India

Tidak jelas bagaimana peningkatan perkakasan bar No-Ear (1) dibandingkan dengan No-Ear (1), tetapi seperti yang dapat dilihat dari rendering, separuh daripada perumahan fon kepala baru akan telus sepenuhnya sementara mikrofon, penapis dan papan litar pengurangan bunyi unit dapat dilihat dengan jelas.