Siri Honor Magic4 secara rasmi menetapkan MWC

Kehormatan jenama telefon pintar China ditetapkan kepadaPelancaran siri Magic4 yang akan datang di Mobile World Congress (MWC)Di Barcelona, perlawanan akan bermula jam 8 malam waktu Beijing pada 28 Februari ini.

Pada masa yang sama, Qualcomm baru-baru ini mengumumkan bahawa siri Honor Magic baru akan dilengkapi dengan pemproses Snapdragon 8 Generation 1.

Sebelumnya, sumber mendedahkan bahawa peranti kehormatan baru yang diberi nama “LGE-AN00” yang menyokong pengecasan pantas 66W-dengan andaian siri Magic 4-telah lulus pensijilan wajib China. Siri ini mungkin mempunyai tiga versi: Magic4, Magic4 Pro, dan Magic4 Pro +.

Pada masa ini, siri Honor Magic sudah merangkumi Magic3, Magic3 Pro, Magic Pro Plus dan Magic V. Siri Magic3 dilengkapi dengan pemproses Snapdragon 888 Plus dan skrin melengkung 89 °, dan Magic V adalah telefon pintar skrin lipat pertama Honor. Dilengkapi dengan Qualcomm 8 Gen bermula pada 1,9999 yuan ($1,579).

Kehormatan telah berkembang pesat baru-baru ini. Data terbaru dari Counterpoint Research Market Monitor menunjukkan bahawa keseluruhan penghantaran telefon pintar China pada Q4 2021 turun 11% tahun ke tahun. Honor mencapai pangsa pasar 17%, menduduki tempat pertama di kalangan pengeluar telefon pintar Android domestik.

Lihat juga:Honor menduduki tempat kedua di pasaran telefon pintar China untuk pertama kalinya