Doodle Membuka Dinamik NFT Doodle 2

Woodls, koleksi 10,000 NFT di dunia Web 3, baru-baru ini tweet mengenai Doodls 2-NFT dinamik yang membolehkan pengguna mengubah penampilan mereka pada bila-bila masa.

Sebagai tambahan, Doodle mengatakan akan melancarkan koleksi Dooplicator NFT, peranti super kuat yang akan membolehkan pengumpul membawa ciri OG yang paling jarang ke Doodle 2. Ia juga termasuk kotak NFT Genesis yang boleh dipakai pertama, serta dokumentari mengenai projek itu, “Graffiti Records: Volume I,” dan permainan yang disebut “Space Graffiti V2”.

Penerbit eksekutif “Graffiti Records: Volume One” adalah artis Amerika Pharrell Williams, ketua pegawai jenama baru Graffiti, bekerjasama dengan Columbia Records. Projek ini akan menampilkan muzik asli, seni album yang dilukis dengan tangan dari ilustrator Kanada dan pereka roti bakar, dan alat pakai untuk Doodle 2 edisi terhad.

Lihat juga:Graffiti mengumumkan penggalangan dana, menamakan Pharrell Williams sebagai ketua pegawai jenama

Graffiti adalah koleksi 10,000 NFT yang terdiri daripada beratus-ratus ciri visual menarik yang direka oleh Burning Toast. Grafiti yang dilukis dengan tangan merangkumi Skelly, kucing, makhluk asing, kera dan maskot. Koleksi grafiti juga merangkumi puluhan warna kepala, kostum dan palet artis yang jarang berlaku. Memiliki Doodle membolehkan pengguna memilih ciri, produk, dan acara yang didorong oleh komuniti.