Zeekr melancarkan perkhidmatan penyewaan kereta yang diperibadikan

Jenama kereta pintar China Zeekr mengumumkan pada hari IsninMelancarkan perkhidmatan langganan kenderaan yang disebut “Zeekr Subscription”Dan membuka pengendali pertama di Hangzhou. Pengguna kini boleh menyewa kenderaan dan perkhidmatan perjalanan khusus Pucci melalui aplikasi Zeekr, aplikasi langganan Zeekr dan program mini WeChatnya. Ciri baru ini juga dapat mewujudkan bebas deposit melalui Zhima Credit.

Zeekr Subscription adalah perkhidmatan perjalanan langganan kenderaan berasaskan senario yang mengintegrasikan perkhidmatan ekologi pintar, cekap, dan pelbagai senario. Ia menyediakan pengguna dengan cara baru dan fleksibel untuk menggunakan kereta dari empat dimensi: perjalanan yang disesuaikan, perkhidmatan butler, keselamatan kereta, dan ekologi hak.

Tempoh langganan adalah 3, 7 atau 15 hari dan langganan bulanan biasa 1-12 bulan. Pada masa ini, terdapat dua model yang tersedia untuk dilanggan: Zeekr 001 Ultra Remote Single Motor WE Edition dan Remote Dual Motor WE Edition, dengan lebih banyak model dan perkhidmatan yang akan datang.

Lihat juga:Jumlah penghantaran kenderaan elektrik Geely Zeekr 001 mencapai 20,000

Langganan Zeekr membolehkan pengguna memperibadikan kenderaan mereka menggunakan pilihan pintar mengikut keperluan mereka. Zeekr 001 menawarkan pelbagai warna luaran seperti biru, putih, hitam dan kelabu, serta banyak ciri peribadi seperti Smart Massage Seat Comfort Kit, Stereo Yamaha Surround Sound, Smart Thermostatic Air Conditioner Kit dan banyak lagi. Pengguna boleh memilih dan menyesuaikan kereta eksklusif mereka sesuka hati.

Selain itu, langganan Zeekr dapat membantu pengguna mempersiapkan lebih dari dua lusin jenis perjalanan yang berbeza, termasuk pemacu ujian mendalam, perjalanan ibu bapa-anak, perkhemahan luar, perjalanan perniagaan dan perjalanan percutian. Mengikut kehendak pengguna, sejumlah kemudahan juga disediakan, seperti payung percuma, tuala kertas, air mineral, topeng keselamatan dan anti-wabak, tisu pembasmi kuman, alat pemadam api, tukul keselamatan, dan barang-barang kecil seperti kabel pengecasan telefon bimbit dan alas kaki.