Xiaomi pratonton produk baru yang dikeluarkan pada 11 Ogos

Pada jam 7 malam pada 11 Ogos, Lei Jun, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif Xiaomi, syarikat gergasi teknologi yang berpusat di Beijing, akan mengadakan ucapan tahunan, dan sejumlah produk baru juga akan dilancarkan.Xiaomi telah mula menjangka produk ini.

Ucapan Lei Jun dijangka berlangsung selama satu jam. “Kandungannya disiapkan dengan teliti,” kata Ray. “Kegiatan sidang media musim luruh sangat kaya dan akan mengungkapkan beberapa perkembangan baru dalam penerokaan teknologi kami. Ucapan dan pelepasan produk baru saya dijangka sekitar 3 jam, dan mungkin seperempat jam akan berlalu.”

Produk yang akan datang termasuk Redmi K50 Speed, Xiaomi MIX Fold 2, versi 12,4 inci Xiaomi Tablet 5 Pro, Watch S1 Pro, dan Buds 4 Pro.

Redmi K50 Extreme Speed Edition akan dilengkapi dengan pemproses Snapdragon 8 + Gen1 dan skrin AMOLED dengan resolusi 2712 × 1220, yang menyokong cap jari. Kamera model ini terdiri daripada kamera hadapan 20MP, kamera utama Samsung ISOCELL HM6 108MP, lensa sudut ultra lebar 8MP dan lensa makro 2MP.

Video paparan MIX Fold 2 yang dikeluarkan oleh Xiaomi menunjukkan bahawa badan yang diperluas hampir setipis antara muka Type-C, yang merupakan peningkatan besar berbanding 7.62mm generasi sebelumnya.

Lihat juga:Xiaomi MIX FOLD 2 akan dilancarkan pada ucapan tahunan Lei Jun

Versi 12,4 inci Xiaomi Tablet 5 Pro menggunakan skrin besar untuk merangsang lebih banyak kemungkinan produktiviti, membawa bidang penglihatan yang lebih luas, membolehkan interaksi yang lebih mudah dengan peranti lain, dan jangka hayat bateri yang lebih lama. Peningkatan ini tertumpu pada ukuran skrin, kamera dwi 50MP dan bateri yang lebih besar, menurut “laman sembang digital” blogger Weibo.

Versi 12,4 inci tablet Xiaomi 5 Pro (sumber gambar: Xiaomi)

Mi Watch S1 Pro menggunakan dail bulat, butang mahkota 3D, badan perak, dan tali kulit.

Sorotan S1 Pro (sumber gambar: Xiaomi)

Dengan reka bentuk dalam telinga dan skema warna emas, Xiaomi Buds 4 Pro akan berfungsi dengan baik dari segi pengurangan kebisingan dan pengalaman audio secara keseluruhan.

Beilei 4 Pro (sumber gambar: Xiaomi)