Teknologi Yunji yang dibiayai oleh Tencent bersiap sedia untuk disenaraikan di pasaran bintang

CITIC Securities mengeluarkan pengumumanMenurut berita pada 11 Februari, Beijing Yunji Technology Co., Ltd. baru-baru ini telah menyelesaikan penawaran awam awal saham A dan sedang bersiap untuk panduan dan pemfailan untuk disenaraikan di Shanghai Technology Innovation Board (Star Market). CITIC Securities berfungsi sebagai agensi kaunseling dari Februari hingga Mei tahun ini.

Teknologi Yunji ditubuhkan pada tahun 2014 dan terutama mengembangkan produk robot perkhidmatan. Produk robot telah ditingkatkan sebanyak 6 kali, dan tiga generasi robot telah dikembangkan. Produk ini digunakan terutamanya di hotel, bangunan, dewan perkhidmatan kerajaan, pusat membeli-belah dan senario lain, menyediakan perkhidmatan seperti peruncitan, penghantaran, bimbingan, penjelasan, dan rondaan kerja. Mereka sangat diiktiraf oleh industri sebagai produk terkemuka dalam senario hotel.

Produk mesin awan kini telah tersebar di lebih dari 500 bandar dan lebih dari 20 negara dan wilayah di seluruh dunia, dan telah menjalin kerjasama dengan sekitar 15,000 hotel, termasuk jenama seperti Marriott, Hilton, WeHotel, BTG Home Inn, dan Huazhu.

Menurut maklumat industri dan perdagangan, Yunji Technology telah menyelesaikan 10 pusingan pembiayaan. Pelabur termasuk Tencent, Lenovo Capital and Incubator Group, Travel.com International, Qiming Venture Partners, China Mobile Innovation Industry Fund, CITIC Securities, dll.

Lihat juga:Bud Bag, platform sosial yang berpusat di MetaUniverse, menerima pusingan pembiayaan A + bernilai $15 juta

Zhi Tao dan Hu Quan adalah pemegang saham pengendali dan pengawal sebenar Yunji Technology, dengan nisbah pegangan saham masing-masing 9.73% dan 7.30%. Di samping itu, Zhi dan Hu secara langsung dan tidak langsung mengawal 36.52% hak suara Yunji melalui pegangan saham pekerja dan hubungan antara orang yang bertindak secara konsert.