Stesen B melabur dalam syarikat filem dan televisyen, CAN BOX

Paparan Aplikasi Sky Eye CheckShanghai Canhe Culture Communication Co., Ltd.Perubahan pendaftaran telah diproses di jabatan pentadbiran untuk industri dan perdagangan. Shanghai B Station Technology Co., Ltd., sebuah syarikat gabungan stesen B yang baru ditambahkan, adalah pemegang saham baru.

Canhe ditubuhkan pada tahun 2014 dengan modal berdaftar 6,256,400 yuan. Skop perniagaannya termasuk perancangan imej korporat, perkhidmatan pameran, dan pembangunan peralatan maklumat dan komunikasi rangkaian.

Syarikat itu dapat memperoleh puluhan juta dalam pembiayaan Seri A dan Seri B pada akhir tahun 2017. Sebagai penerbit filem dan televisyen, ia mengeluarkan video yang menangani gaya hidup, makanan, keluarga, perjalanan dan hobi lain.

Lihat juga:Stesen B memperoleh hak milik platform komik

Di media diri, ia telah mengeluarkan banyak siri video, seperti “Cat’s Kitchen”,” Cat’s Travel “dan” What I Wanted”. Sejak dilancarkan pada tahun 2013, Cat Kitchen mempunyai lebih dari 7 bilion tontonan video dan lebih dari 500 juta tontonan artikel. Pengeluar video Jiang Xuan mendefinisikan “dapur kucing” sebagai ungkapan tematik hubungan antara makanan dan orang. Ini mengenai keluarga, pengalaman dan emosi yang halus.