STEPN memilih 2,000 pengguna secara rawak untuk membeli kasut APE

Pada 26 Jun, aplikasi penghasilan STEPN mengumumkan bahawa ia akan memilih secara rawak 2.000 pengguna yang telah menyelesaikan pengukuhan kasut untuk menerima sepasang kasut kera, dan pengguna yang telah memperoleh kasut kera melalui “double reinforcement” tidak akan dimasukkan dalam undian.

STEPN adalah aplikasi gaya hidup Web3 dengan permainan dan ciri sosial terbina dalam. Pengguna melengkapkan diri mereka dengan NFT dalam bentuk kasut. Dengan berjalan kaki, berjoging atau berlari di luar rumah, pengguna memperoleh mata wang permainan, yang kemudian dapat digunakan atau ditebus dalam permainan untuk keuntungan.

STEPN memberitahu komunitinya pada 21 Jun bahawa ia telah menambahkan peningkatan sneakers pada versi terbaru aplikasinya. Dalam proses pengukuhan kasut, lima pasang kasut dengan kualiti yang sama dapat ditingkatkan menjadi sepasang kasut dengan kualiti yang lebih tinggi. Di samping itu, terdapat peluang kecil bahawa kasut sukan yang dipertingkatkan kualiti boleh lebih daripada dua peringkat.

Nilai atribut minimum/maksimum bagi sneakers baru akan meningkat sebanyak 20% Jenis sneakers baru (walker/jogger/runner/coach) adalah berkaitan dengan jenis 5 pasang sneakers yang digunakan untuk peningkatan.

Lihat juga:Bolehkah permainan Web3 bertahan dalam musim sejuk penyulitan baru?

Peluang loteri akan berterusan sehingga 24 jam sebelum pembukaan “Shenyu 3”, dan setiap akaun dapat memenangi hingga satu kasut kera. STEPN menyatakan bahawa membeli kasut yang dipertingkatkan tidak akan melayakkan pengguna untuk mengambil bahagian dalam undian, tetapi menjual kasut yang dibuat oleh pengguna masih akan melayakkan mereka.