Siri Honor 80 dijadualkan dikeluarkan pada bulan November

Pada 30 Mei, Honor secara rasmi melancarkan siri Honor 70. Tidak lama dahulu, blogger digital domestik bernama “@ Chang Zhang Shiguan Tong Xue“Pada 9 Ogos, dinyatakan bahawa Honor 80 Series akan dilancarkan pada bulan November, lebih awal daripada Honor 60 Series pada bulan Disember tahun lalu.

Blogger terus mengatakan bahawa pelepasan Honor X40 akan disesuaikan hingga September, dan komputer riba syarikat, MagicBook V14, juga akan dilancarkan. Sama ada syarikat itu akan melepaskan lelaran seterusnya di Honor Band 7 tidak diketahui oleh blogger. Sebilangan besar produk kehormatan akan dikeluarkan tepat pada waktunya dari bulan September, dan syarikat akan mengadakan lebih banyak acara pelancaran pada bulan September, Oktober, November, dan Disember.

Honor 70 (sumber gambar: Honor)

Bagi konfigurasi khusus siri Honor 80, blogger mengatakan bahawa pemprosesnya harus menjadi peringkat teratas, dan syarikat itu akan mendedahkan sesuatu yang baru kali ini.

Namun, beberapa netizen berkomentar bahwa harga smartphone Honor terlalu mahal dalam beberapa tahun terakhir, sehingga membuat beberapa orang memutuskan untuk tidak membelinya. Dalam hal ini, blogger mengatakan bahawa Honor menyesuaikan model dalam pelbagai julat harga dan kemudian memperbaikinya, sehingga akan ada siri kos efektif baru di masa depan.

Honor X40i (sumber gambar: Honor)

Produk siri Honor 70 yang dikeluarkan sebelumnya merangkumi 70, 70 Pro dan 70 Pro +, masing-masing dilengkapi dengan pemproses Dimensity 9000, Dimensity 8000, dan Snapdragon 778G +, dan harganya berkisar antara 2699 yuan (399.69 dolar AS) hingga 4599 yuan (681.06 dolar AS).

Lihat juga:Vivo X80 Pro VS HONOR Magic4 Pro: Ujian Kamera Ultimate

Qualcomm mengatakan bahawa ia akan mengadakan Sidang Kemuncak Snapdragon 2022 dari 15 hingga 17 November tahun ini, dan diharapkan cip Snapdragon 8 Gen 2 akan dilancarkan pada pertemuan itu. Kemudian, jika siri Honor 80 menggunakan cip Snapdragon 8 Gen 2, masa pelepasan akan selepas itu.