Rangkaian kopi canggih China Bestar Coffee menerima berjuta-juta pusingan pembiayaan malaikat

Pada 26 Julai, jenama rantai kopi canggih China “Bestar Coffee” mengumumkanBaru-baru ini menyelesaikan pusingan pelaburan malaikat bernilai puluhan juta yuanPelabur malaikat adalah Shunwei Capital, dan dana tersebut akan digunakan untuk pengembangan kedai dan pengembangan pasukan.

Ditubuhkan pada tahun 2022, Bestar Coffee kini bersiap untuk membuka 18 kedai di Shanghai dan Suzhou. Kopi Itali juga akan disajikan di kedai, di samping minuman kopi dan teh khas berperisa teh dan buah.

Syarikat itu merancang untuk membuka 500 kedai di Jiangsu, Zhejiang dan Shanghai dalam tempoh tiga tahun akan datang, dan kemudian terus memancarkan ke luar. Pada masa yang sama, syarikat itu masih bersiap untuk menubuhkan akademi kopi untuk mempromosikan pengembangan dan penyebaran budaya kopi.

Selepas itu, kilang rantaian bekalan makanan akan ditubuhkan untuk melancarkan produk kopi segera dan kering beku untuk penjualan dalam talian. Produk minuman botol juga akan dijual di kedai serbaneka dan kedai runcit lain.

Lihat juga:Shunwei Capital melabur dalam rantaian pencuci mulut Happycow buatan tangan

Dari segi pasukannya, pengasas Wu Binbin mempunyai lebih dari 10 tahun pengalaman dalam industri rantai dan pengalaman dalam mengurus dan mengendalikan lebih dari 1,000 kedai rantai. Bestar Coffee juga telah mengumpulkan sejumlah anggota pasukan teras yang telah bekerja untuk Luckin, Starbucks, Jascaffe Factory dan syarikat lain, dan mempunyai sejumlah master peringkat Q senior, roaster yang diperakui di peringkat antarabangsa, dan barista.

Cheng Tian, ​​rakan kongsi Shunwei Capital, mengatakan: “Shunwei Capital telah lama memperhatikan perubahan baru dan peluang baru yang muncul di sektor pengguna domestik. Pada masa ini, kota-kota tingkat pertama dan kedua telah mendorong perkembangan pesat pasar pengguna kopi China, dan permintaan, penawaran dan infrastruktur kopi semuanya Dengan peningkatan berterusan, generasi baru jenama kopi kini mulai muncul.”