Radar jenama pickup Geely akan mengeluarkan model pertamanya pada 12 Julai

Radar jenama pickup Geely yang baru ditubuhkan diumumkanIa akan mengadakan acara pelancaran pada malam 12 Julai untuk mengumumkan model pertamanya.

Syarikat itu juga mengeluarkan beberapa pratonton kereta baru. Dengan reka bentuk empat pintu, ia kelihatan serupa dengan kebanyakan model trak pikap semasa. Lampu belakang kereta menyala dalam bentuk “X”, yang sangat dikenali.

Kawasan kontena di bahagian belakang kereta baru tidak besar, tetapi batang yang lebih pendek juga memendekkan panjang kereta, menjadikannya lebih mudah untuk meletak kenderaan harian dan memandu di jalan bandar. Radar menambah soket kuasa di sisi kotak ekor, yang dapat memenuhi permintaan untuk pelbagai jenis peralatan elektrik ketika keluar.

(Kredit gambar: Radar)

Geely mendaftarkan jenama radarnya pada bulan April tahun ini. Pada masa ini, Geely telah menubuhkan sekurang-kurangnya dua syarikat bebas yang berkaitan dengan perniagaan trak pikap, termasuk Geely Pickup Auto Parts (Shandong) Co., Ltd. dan Geely Pickup Auto Sales (Shandong) Co., Ltd. Pemegang saham kedua-dua syarikat tersebut adalah anak syarikat milik penuh Geely Hangzhou Geely Automobile R&D Co., Ltd.

Lihat juga:Geely akan melancarkan radar jenama trak pikap

Dalam konteks kadar penembusan kenderaan tenaga baru dan peningkatan permintaan untuk kenderaan rekreasi luar, jenama Geely Radar akan memberi tumpuan kepada pemandangan luar yang pelbagai.