Perkhidmatan Nama Universal Network Builder Space ID selesai. Lelong domain bnb

SPACE ID, platform yang bertujuan untuk mewujudkan rangkaian perkhidmatan nama generik yang menghubungkan orang, maklumat dan aset dengan lancar, menyelesaikan lelongan 10 nama domain premium.bnb di Binance NFT pada 2 Ogos. Lelongan itu menghasilkan penjualan lebih dari $670,000.

Sepuluh nama domain peringkat tinggi termasuk 000.bnb, 999.bnb, dapp.bnb, satoshi.bnb, defi.bnb, nft.bnb, love.bnb, abc.bnb, crypto.bnb, wallet.bnb. Dua jualan tertinggi ialah £ 1,100,000.BNB dan £ 1,000 999.BNB.

Rangkaian perkhidmatan nama yang dikembangkan oleh SPACE ID dengan kerjasama Oracle adalah desentralisasi, anti-penapisan dan sumber terbuka. ID spatial bukan hanya nama pengguna, tetapi pangkalan data autonomi yang dapat mencari sumber pengguna dalam rantai apa pun.

Platform ini telah melancarkan perkhidmatan domain desentralisasi. BNB pada rantaian BNB pada bulan Julai dan akan membuka pra-pendaftaran untuk pengguna senarai putih mulai 10 Ogos. Secara keseluruhan, pra pendaftaran domain bnb terdiri daripada tiga peringkat: menghantar senarai keinginan, lelongan, dan pendaftaran.

Lihat juga:Dompet Solana hadapi kemalangan keselamatan