Pengusaha teknologi Jeffrey Huang menjual 13 Mayc, jatuh ke pemegang saham ketiga terbesar

Penyanyi dan usahawan teknologi Taiwan-Amerika Syarikat (AS), Jeffrey Huang dikenali dalam talian sebagai Machi Big Brother13 MAYC bernilai kira-kira $350,000Dalam 24 jam yang lalu1,496,600 Apecoin dipindahkan ke BinanceDalam masa hampir seminggu.

Sekarang Huang telah jatuh dari pemilik Mayday kedua terbesar ke tempat ketiga, dan dia juga mempunyai 87 Mayday. Dompet yang diikat pada tubuhnya itu ketika ini mengandungi 52 Beckham, 87 Meckham, 218 barangan lain dan pelbagai koleksi lain.

Huang mengatakan di Twitter bahawa dia menjual Maydaynya kerana dia tidak berminat dengan pertaruhan membelanjakan $ape, tetapi dia masih ingin menyimpan semua Maydaynya. Degentraland juga menulis tweet bahawa Huang nampaknya membuang semua aset Yuga Labs kerana dia tidak mendapatkannya, walaupun dia telah menghapus tweet yang mengeluh.

Huang Guangyu pada asalnya terkenal sebagai ahli pengasas trio pop/rap Los Angeles Boyz ditubuhkan pada tahun 1991. Los Angeles. Boyz dianggotai oleh adik-beradik Jeffrey dan Stanley Huang serta sepupu mereka Steven Lin. Mereka mengeluarkan 13 album (termasuk tiga album kompilasi) dari album pertama mereka “Shiam!” 1992, kemudian mereka dibubarkan pada 1997.

Lihat juga:Penyokong Ethereum Power Chandler Guo dicabar oleh koperasi ETC

MenurutZACHXBTDalam laporan itu, Huang beralih dari muzik ke teknologi, membuat 17 Media, aplikasi siaran langsung yang popular di Asia. Pada tahun 2017, Huang memasuki bidang enkripsi dengan Mithril, platform media sosial yang terdesentralisasi yang bertujuan untuk memberi penghargaan secara langsung kepada pencipta kandungan dengan token asalnya, Mith. ZachXBT mendakwa Mithril juga merupakan yang pertama dalam rangkaian projek kasar dengan anggota pasukan yang samar-samar, etika yang dipersoalkan, dan latihan pam dan pembuangan hafalan.