PartyDAO mengumpulkan dana $16.4 juta

PartyDAO adalah organisasi perisian yang terdesentralisasi dengan visi untuk membina produk penyulitan pelbagai lapisanMengumumkan pada hari Khamis bahawa ia telah menyelesaikan penggalangan dana $16.4 juta yang diketuai oleh a16z crypto. Peserta lain dalam pusingan ini termasuk Penyulitan Standard, Penyulitan Komposit, Dragonfly Capital, Uniswap Ventures dan pencipta trofi Dom Hoffman.

Produk pertama PartyDao, PartyBid V1, adalah protokol untuk membeli NFT bersama-sama sebagai satu kumpulan. Platform syarikat mengurangkan kerumitan koordinasi kumpulan dengan menyediakan matlamat dan kekangan yang jelas, memberikan jaminan yang lebih kuat, dan menggabungkan ciri-ciri asal yang memberi orang keupayaan baru.

PartyBid V1 menunjukkan corak: Ia mengambil pengalaman satu orang dan mengubahnya menjadi pengalaman berbilang orang. Jenis pengembangan ini menawarkan kemungkinan bagi orang untuk bersatu dan berkumpul di sekitar tujuan bersama.

Lihat juga:Ancient8 mengumpulkan $6 juta untuk membina perisian infrastruktur GameFi

NFT dengan cepat berkembang dari gambar pegun menjadi objek digital serba boleh yang dapat melakukan sesuatu. Matlamat PartyDAO adalah untuk memberi kumpulan tahap kelajuan dan fleksibiliti yang sama yang hanya dapat dinikmati oleh individu hari ini. Ruang ini masih belum dikembangkan sepenuhnya, dan era koordinasi kumpulan yang lebih mudah memerlukan model penyertaan baru yang mengurangkan overhead pengguna tanpa menyekat ejen pengguna. PartyDAO mengatakan bahawa penyelesaian teknikal di sekitar sistem tadbir urus, perakaunan rantai, dan pelaksanaan kod selamat mesti digabungkan untuk membentuk protokol yang padu.