OPPO Watch 3 boleh didapati pada 10 Ogos ini

Raksasa elektronik pengguna China OPPO melancarkan kandungan promosi baru di laman media sosial domestik Weibo, mendedahkanSiri OPPO Watch 3 bakal dilancarkan pada 10 Ogos ini.

Di samping itu, OPPO mendedahkan poster yang memaparkan superstar bola keranjang Yi Jianlian, yang akan menjadi jurucakap jam tangan pintar.

Yi Jianlian (sumber gambar: OPPO)

Jauh sebelum pelancaran rasmi siri jam tangan pintar, menonjolkanBlogger Weibo China “Stesen Sembang Digital”Gambar pendedahan produk. Bahagian atas dan bawah paparan OPPO Watch 3 sedikit melengkung, dan mahkota ditambahkan ke kanan, yang tidak hanya dapat mengekalkan rasa teknologi, tetapi juga membawa pengiktirafan yang lebih tinggi. Selain itu, ia boleh didapati dalam dua warna iaitu perak dan hitam.

Pada bulan Julai, ketika Qualcomm melancarkan platform Snapdragon W5 yang dapat dipakai, ia mengumumkan bahawa siri OPPO Watch 3 akan menyesuaikannya. Berbanding dengan generasi sebelumnya, Snapdragon W5 tidak hanya meningkatkan prestasi, tetapi juga mengurangkan penggunaan kuasa.

Lihat juga:OPPO Watch 3 akan dilengkapi dengan platform boleh pakai Qualcomm W5

Sebenarnya, siri OPPO Watch 2 yang dikeluarkan tahun lalu telah diterima dengan baik oleh pengguna dari segi jangka hayat bateri, aplikasi yang kaya, dan pemantauan sukan yang lengkap. Setahun kemudian, OPPO Watch 3 telah mengemas kini reka bentuknya dan dilengkapi dengan cip unggulan dengan prestasi dan penggunaan kuasa yang lebih baik.

Dalam poster yang dikeluarkan oleh OPPO, produk seperti tablet dan fon kepala juga muncul.TV Pintar 50-inci OPPO K9xJuga akan ditayangkan pada 8 Ogos ini. Menurut poster OPPO, TV ini akan mempunyai resolusi 4K, kedalaman warna 10bit, dan sokongan untuk audio Dolby Atmos.