OnePlus mengeluarkan fon kepala tanpa wayar Nord Buds CE di India

Jenama telefon pintar China OnePlus melancarkan fon kepala tanpa wayar Nord Buds pada bulan April. Pada 1 Ogos,Syarikat akhirnya mengeluarkan fon kepala tanpa wayar Nord Buds CEDi India.

Nord Buds CE boleh didapati dalam warna putih dan kelabu dan berharga 2,299 lira India ($28.96). Pembeli India boleh membeli penyumbat telinga di pusat beli-belah rasmi syarikat itu bermula jam 12 malam pada 4 Ogos ini.

Tidak seperti reka bentuk telinga Nordbury, Nordbury CE menggunakan reka bentuk separuh telinga dan sentuhan sokongan. Dari segi konfigurasi, fon kepala tanpa wayar Nordbeilei CE mempunyai unit gegelung bergerak 13.4mm terbina dalam, yang menyediakan bass yang banyak dalam julat tindak balas 20Hz hingga 20000Hz.

OnePlus Nord Buds CE (Kredit gambar: OnePlus)

Nord Buds CE dilengkapi dengan AI Noise Reduction, menyokong format AAC dan format SBC. Headphone juga menyokong Bluetooth 5.2 dengan latensi rendah 94ms.

Kotak pengecasan mempunyai reka bentuk bujur, dan fon kepala tunggal beratnya sekitar 3.5 gram. Dari segi jangka hayat bateri, fon kepala tunggal mempunyai bateri 27mAh yang menawarkan jangka hayat bateri selama 4.5 jam. Dengan kotak pengecasan, hayat bateri boleh dilanjutkan sehingga 20 jam.

OnePlus Nord Buds CE (Kredit gambar: OnePlus)

Lihat juga:Konfigurasi telefon pintar OnePlus 10T terdedah

Nord Buds CE menyokong pengecasan pantas dengan jangka hayat bateri 81 minit selepas 10 minit pengecasan. Di samping itu, fon kepala menggunakan kalis air IPX4 dan berkesan dapat mengurangkan masalah yang disebabkan oleh kesan peluh dan percikan air.

OnePlus melancarkan barisan Nord di luar negara dua tahun lalu. Walau bagaimanapun, pada bulan Julai, media India melaporkan bahawaOnePlus sedang mempertimbangkan untuk melepaskan NordNord kemudian akan dibahagikan kepada beberapa bahagian untuk pasaran yang lebih mahal dan lebih murah, dengan harga antara 15,000 dinar India hingga 35,000 dinar India. Di samping itu, Nord akan memperluas rangkaian produknya untuk merangkumi TV pintar, gelang kecergasan, jam tangan pintar, alat dengar Bluetooth, bank kuasa dan aksesori lain.