Nita Motors menambah dua model baru untuk siri V

Beberapa media automotif China melaporkan pada 17 Ogos bahawa:NETA Motors menambah dua model baru untuk siri VnyaIaitu, versi disesuaikan industri lebih dari 300 dan versi disesuaikan industri lebih dari 400, masing-masing berharga 89,800 yuan (13,225 dolar AS) dan 99,800 yuan (14,697 dolar AS).

Versi Super 300 adalah 3,900 yuan lebih mahal daripada versi disesuaikan industri standard 2022 (berharga 85,900 yuan). Ciri-cirinya adalah peningkatan konfigurasi, dengan roda kemudi plastik semasa diganti dengan kulit asli, tempat duduk kain diganti dengan tempat duduk kulit tiruan, skrin kawalan pusat 13 inci diperbesar menjadi 14.6 inci, dan pilihan baru untuk lampu LED jauh dan dekat ditambahkan.

Versi Chao400 yang baru adalah 2,900 yuan lebih mahal daripada 2022 Chao400 Pro (berharga 96,900 yuan). Bantuan brek, bantuan selari, amaran keberangkatan lorong, bantuan menjaga lorong, brek aktif, amaran memandu keletihan, radar parkir depan, kawalan pelayaran adaptif berkelajuan penuh, tempat letak kenderaan valet automatik, perakam pemanduan, pengecasan tanpa wayar depan, dll. Konfigurasi ditentukan oleh pengguna. Versi baru juga meningkatkan pencahayaan menjadi lampu LED jauh dan dekat-lebih sesuai dengan kedudukan model khusus industri.

NETA V (Kredit gambar: NETA Motors)

Model baru mengikuti reka bentuk luaran semasa. Ia menggunakan reka bentuk gril depan tertutup, dengan lampu depan poligon di kedua sisi, dan pengambilan udara melalui bahagian bawah, memancarkan suasana yang sporty dan dinamis. Kumpulan lampu belakang berbentuk Y terletak di bahagian belakang kereta, dan logo jenama terletak di tengah belakang, menjadikan model ini sangat dikenali.

Lihat juga:Nita Motors menerima pembiayaan pusingan D3

Dari segi kuasa, kereta baru akan dilengkapi dengan motor pemacu dengan kekuatan maksimum 40kW (54 kuasa kuda) dan 70kW (95 kuasa kuda) dalam keadaan NEDC, dengan tork maksimum 110Nm dan 150Nm, dan jarak pelayaran 301 kilometer dan 401 kilometer.

Model V NETA diposisikan sebagai SUV kecil elektrik tulen. Dua model baru dianggap sebagai model pertengahan hingga tinggi dalam siri ini, dan konfigurasinya terutama dapat disesuaikan. Pada bulan Julai, berkat penjualan model NETA U dan V yang panas,Penghantaran syarikatIa telah mencapai tahap tertinggi baru 14,037.