MenuSifu Mendapat Pengumpulan Dana Siri B $20 Juta untuk Mempercepat Pemodenan POS F&B Pasca Wabak

MenuSifu, pembangun perisian titik jualan (POS)Mengumumkan pada 27 Julai bahawa ia telah menutup pusingan Siri B bernilai $20 juta yang diketuai oleh Challenjers Venture. Wang itu akan digunakan untuk mengukuhkan lagi kedudukan syarikat dalam digitalisasi restoran A.S.

Dari kajianFijiphilippines. kgmMenunjukkan bahawa 63% pengguna AS telah melaporkan sekurang-kurangnya satu pesanan penghantaran makanan yang salah sejak 2021. Dalam era pasca wabak, pemilik restoran kini menghadapi cabaran yang belum pernah terjadi sebelumnya, dipicu oleh kekurangan tenaga kerja industri yang kronik dan pertumbuhan pesat dalam penghantaran makanan dalam talian.

MenuSifu akan menggunakan wang baru untuk menyediakan restoran dengan penyelesaian bersepadu yang dapat ditingkatkan dengan meningkatkan perisian dan memperluas barisan produknya sambil mempermudah pesanan dan penghantaran dalam talian sambil menjimatkan kos pengurusan. Contoh terbaru adalah penyelesaian “pesanan dalam talian satu klik” Menusifu dengan Google, yang membolehkan pengguna membuat pesanan terus dari hasil carian Google.

Bermula dari asas yang kuat, dengan lebih daripada 15,000 akaun di semua 50 negeri, termasuk restoran berbintang Michelin, dan nama terkenal lain seperti Bistro, Funiutang, Tiger Sugar, POS pintar Menusifu, dan penyelesaian pesanan dalam talian memodenkan katering pasca wabak.

Lihat juga:Menusifu: Misi untuk membawa teknologi kepada pemilik restoran Asia

Produk teras Menusifu merangkumi sistem POS utamanya, yang kini merupakan sistem yang paling linguistik dan disesuaikan dalam industri. Integrasi dalam sistem adalah pesanan mudah alih dan dalam talian mereka-MealKeyway, yang meningkatkan keterlihatan dan kebolehaksesan jenama. Lampirkan lampiran, seperti pemprosesan kad kredit, bersama dengan POS, untuk mewujudkan pengalaman sehenti. Akhirnya, sistem POS Menusifu membantu merakam transaksi harian, menggabungkan penjualan, inventori dan tenaga kerja.