Lightspeed Studio Tencent Games mengeluarkan karya baru

Pembangun permainan terkenal China dan anak syarikat Tencent Games LightSpeed Studios (LightSpeed Studios), mengeluarkan trailer untuk produk barunya, yang dibangunkan oleh Unreal Engine 5, pada 24 Jun. Karya ini adalah permainan seni mempertahankan diri dunia terbuka, dan platform pendaratan tidak diketahui.

Unreal Engine 5 dirilis pada Mei 2020, dan tujuan penemuannya adalah untuk mencapai pemandangan berkualiti foto dalam permainan yang setanding dengan animasi CGI filem-dan bahkan pengalaman kehidupan nyata. Produk ini juga mengambil kira proses pembangunan dan kepraktisan, dan menyediakan alat pembangunan yang cekap dan penyimpanan kandungan.

Buat masa ini, maklumat lanjut mengenai permainan ini masih belum diketahui. Persidangan permainan Tencent “Spark 2022” yang akan diadakan pada hari Isnin akan secara rasmi mengumumkan filem ciri dan butiran yang berkaitan.

Lightspeed Studios adalah salah satu daripada empat kumpulan studio utama Tencent Interactive Entertainment Group (IEG). Kerja-kerja perwakilannya termasuk “Peace Game”,” Happy Poker”, “Happy Mahjong”,” Strongest NBA”, “Free Fantasy” dan sebagainya. Selain itu, studio ini mempunyai banyak karya yang dibangunkan oleh Unreal Engine.

Lihat juga:Pendapatan jualan MeiPasaran permainan Hina adalah AS $340 juta, turun 6.74% tahun ke tahun

Sebagai contoh, Game For Peace adalah permainan kompetitif ketenteraan mudah alih domestik yang melibatkan tema anti-keganasan yang dikembangkan oleh Tencent‘s Lightspeed Studio. Ia dilancarkan secara rasmi untuk beta awam pada 8 Mei 2019. Permainan ini dikembangkan oleh Unreal Engine 4 dan didedikasikan untuk memulihkan data permainan PC dari skrin, peta, menembak, dan lain-lain, untuk mewujudkan pengalaman persaingan ketenteraan yang realistik dan komprehensif untuk pemain.