Kehormatan untuk melancarkan produk di Berlin IFA 2022

Jenama telefon pintar China Honor mengumumkan melalui Twitter pada 28 Julai bahawa ia akan melancarkan rangkaian produk di IFA 2022, pameran perdagangan elektronik pengguna utama Jerman, yang akan diadakan pada 2 September.

Honor mengatakan slogan kali ini adalah “Embrace the Connected Future” dan diharapkan dapat dikaitkan dengan interkoneksi pelbagai peranti. Bahan promosi menunjukkan produk termasuk telefon pintar, komputer riba, fon kepala TWS dan juga rumah, yang bermaksud ciri rumah pintar dapat diperkenalkan.

Pada malam 21 Julai, Honor mengadakan persidangan pelancaran produk baru di China, di mana komputer baru, tablet, dan skrin pintar dilancarkan. Selepas acara pelancaran, Ketua Pegawai Eksekutif Kehormat George Zhao mengatakan bahawa syarikat itu akan membawa lebih banyak ciri merentas peranti. Oleh itu, pada IFA 2022, Honor kemungkinan akan memperkenalkan produk baru lain yang menyokong sambungan merentas peranti.

Lihat juga:Honor melancarkan komputer riba, tablet, fon kepala baru dan banyak lagi

Agensi analisis dataFijiphilippines. kgmPada 29 Julai, data penghantaran pasaran telefon pintar China untuk suku kedua dikeluarkan. Laporan itu menunjukkan bahawa pasaran telefon pintar di daratan China lemah pada suku kedua 2022, dengan penghantaran hanya 67.4 juta unit, penurunan dari tahun ke tahun sebanyak 10%. Honor menduduki tempat kedua di pasaran dengan penghantaran 13 juta unit.

Tahun ini merupakan tahun pertama usaha pengantarabangsaan Honor. Menurut Zhao, syarikat itu mula berkembang ke pasaran global pada Mac tahun ini. Di pasaran utama, sistem operasi syarikat dan beberapa produk yang baru dikeluarkan telah dilancarkan. Siri produk firma untuk separuh pertama tahun 2022 pada dasarnya telah selesai.