Kecairan rendah kolam perlombongan kripto Poolin menyukarkan pengeluaran

Sebagai tindak balas kepada kesukaran pengeluaran yang dihadapi oleh ramai pengguna, Kevin Pan, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Poolin (kolam perlombongan kripto global), baru-baru ini mengatakan bahawa keadaan ini disebabkan oleh kekurangan kecairan dan dana adalah selamat.

“Pada masa ini, nilai bersih Purlin positif. Dalam waktu dekat, kemungkinan penyelesaian akan dicadangkan, termasuk hutang cair, hutang mesin perlombongan, hutang ekuiti, dan lain-lain,” tambah Pan.

Seorang pegawai Pullin juga mengatakan dalam kumpulan masyarakat bahawa kumpulan perlombongan dan dompet syarikat itu dikendalikan secara bebas. Pada masa ini, perniagaan kolam perlombongan adalah normal, dan pelombong dapat melihat pembayaran normal pendapatan dalam semua mata wang setiap hari. Mengenai kawalan ketat baru-baru ini terhadap pengeluaran dompet, Poolin mengatakan ia akan memberikan kemas kini secepat mungkin.

Lihat juga:Pengasas FTX menafikan pemerolehan pertukaran crypto Huobi

Dengan misi menjadikan dunia sebagai tempat yang lebih baik melalui desentralisasi, Poolin ditubuhkan pada tahun 2017 oleh pasukan teras asal BTC.com. MenurutStatistik kolam perlombonganPoolin kini berada di kedudukan keempat di dunia dari segi kekuatan pengkomputeran dan merupakan salah satu kolam perlombongan terbesar di dunia. Antara mata wang kripto yang ada ialah ETH, ZEC, ZEN, LTC, DOGE, DASH dan banyak lagi. Platform ini menyesuaikan kadar yuran ETC dari 3% PPS + hingga 0% PPS + pada 2 September.