JSDesign menerima puluhan juta dolar dalam pembiayaan siri B +

JSDesign, alat reka bentuk UI berasaskan awan China, telah mengumpulkan puluhan juta dolar dalam siri pembiayaan B +. Pusingan ini diketuai oleh Unicorn Capital Partners, diikuti oleh pemegang saham sedia ada Coatue Management, SAI dan Source Code Capital36krPada hari Rabu.

Pada bulan Mac, JSDesign secara rasmi mengumumkan bahawa jumlah penggunanya telah melebihi satu juta. Ia juga bersama-sama melancarkan “Design Open Source Initiative” dengan UI China untuk membantu pengembangan reka bentuk sumber terbuka di China dan menciptakan nilai untuk industri ini.

“Sebilangan besar pertumbuhan pengguna kami berasal dari promosi spontan pengguna biasa kami,” kata pasukan pengasas JSDesign, yang mengaitkannya dengan kegigihan yang didorong oleh kekuatan produk. Syarikat itu berkata: “Pengguna kami juga sangat bersemangat untuk membantu kami mengemukakan keperluan, mengawasi kemajuan, dan memberi maklum balas mengenai cadangan pengoptimuman setiap hari. Budaya membuat produk dengan pengguna ini telah menyuntikkan JSDesign dalam peningkatan kekuatan produk dan pertumbuhan pengguna. Tenaga juga memberi kita keyakinan penuh terhadap pembangunan jangka panjang dan lestari di masa depan.”

JSDesign secara rasmi membuka API pemalam kepada pengguna di seluruh dunia, yang membolehkan semua pembangun, pasukan reka bentuk dan perusahaan memanfaatkan sepenuhnya skalabilitas API dan menyesuaikan pemalam secara bebas berdasarkan keperluan, bukan hanya untuk penggunaan dalaman pasukan, tetapi juga untuk semua penggunanya.

Lihat juga:Platform reka bentuk UI dalam talian JSDesign menerima dua pusingan pembiayaan bernilai satu juta