HoteamSoft Mendapat Pembiayaan Siri C Hampir $63 Juta

Shandong HoteamSoft Co., Ltd. (HoteamSoft) mengumumkan pada hari SelasaIa menyelesaikan pembiayaan Siri C berjumlah hampir 400 juta yuan($63 juta). Pelabur utama adalah Legendary Capital, dan pelabur bersama merangkumi banyak institusi modal terkenal.

Dana baru ini digunakan terutamanya untuk pelaburan berterusan dalam penyelidikan dan pengembangan CAD 3D mewah dan susun atur pemasaran global syarikat. HoteamSoft akan melabur lebih banyak usaha dalam CAD 3D berprestasi tinggi dan produk CAD awan pertama di China, mengembangkan generasi baru produk PLM pembuatan pintar berprestasi tinggi, dan meningkatkan ekosistem aplikasi visualisasi ringan SView 3D.

HoteamSoft adalah pembuat perisian industri canggih terkemuka di China. Ia mempunyai kemampuan penyelidikan dan pengembangan bebas dalam R&D lini produk dan reka bentuk, pembuatan, pengurusan rantaian bekalan, dan platform visualisasi ringan.

HoteamSoft menghasilkan penyelesaian yang sangat kompetitif untuk peralatan kelas atas seperti aeroangkasa, tenaga nuklear, transit kereta api, dan syarikat dalam bidang mekanikal seperti kereta, alat binaan, acuan, galas, dan elektronik berteknologi tinggi. Pelanggan utamanya merangkumi pemimpin industri seperti TCL dan Sinopec.

Lihat juga:Syarikat perkhidmatan runcit tanpa pemandu “Feng E Family Food” menerima pembiayaan Siri A sebanyak AS $47 juta

HoteamSoft ditubuhkan pada tahun 1993 dan beribu pejabat di Jinan, Wilayah Shandong, China. Penyedia perkhidmatan perisian industri yang terutama menyediakan penyelesaian pembuatan pintar 3D, skala modal dan kelengkapan lini produk berada di antara yang teratas di China.