Foto Mat Honor 8

Honor, jenama telefon pintar yang berpusat di Shenzhen, akan mengadakan pelancaran produk pada 21 Julai setelah syarikat itu baru-baru ini melancarkan “pra-pesanan 1 yuan ($0,15)” khas untuk Honor Pad 8 baru di kedai dalam talian gabungannya.Syarikat itu juga mengeluarkan video pada 14 Julai yang mendedahkan bagaimana tablet baru itu akan kelihatan.

Lihat juga:Berbesar hati untuk mengadakan pelancaran produk pada 21 Julai

Video menunjukkan bahawa Honor Pad 8 menggunakan reka bentuk bingkai sudut kanan, dengan pembesar suara kiri dan kanan dan bicu USB-C di bahagian bawah, dan modul kamera bujur panjang di bahagian belakang badan. Modul kamera menonjol, sementara badan rata muncul dalam warna emas ringan, dengan logo kehormatan terletak di tengah penutup belakang.

Seperti yang ditunjukkan dalam video promosi, Honor Pad 8 boleh digunakan sebagai peranti pengawasan tambahan, yang menunjukkan bahawa tablet baru boleh mempunyai ciri khas mengenai keupayaan rakaman audio dan video.

Menurut halaman maklumat tempahan produk, paparan Honor Pad 8 adalah 12 inci, dan sumber Weibo “Wangzi Baishitong” mengumumkan bahawa model itu akan dilengkapi dengan chipset Snapdragon 680, paparan resolusi 2K, dan akan menyokong Pengecasan pantas 22.5W.

Platform mudah alih Qualcomm 680 4G dibina berdasarkan proses 6nm dan dilengkapi dengan empat teras A73 dan empat teras A53. Chipset ini tersedia untuk kegunaan sepanjang hari, termasuk prestasi permainan yang dioptimumkan dan tiga ISP dengan teknologi penangkapan cahaya rendah yang dipertingkatkan AI.

(Sumber: Kehormat)

Di samping itu, menurut risalah promosi syarikat, persidangan yang akan datang akan melancarkan pelbagai produk baru, termasuk telefon pintar, tablet, komputer riba, TV pintar dan alat dengar TWS.