DJI akan mengadakan pelancaran produk pada 15 Jun

DJI, pembuat drone yang berpusat di Shenzhen, melancarkan pratonton awal produk barunya pada hari Rabu dan akanLangsung acara pelancaran global DJI PRO 20229 malam 15 Jun, waktu Beijing. Syarikat itu mendakwa bahawa produk itu akan “menetapkan standard baru untuk kestabilan.”

Data publisiti menunjukkan bahawa DJI mungkin mengeluarkan tiga produk baru. Sesetengah pengguna web meneka bahawa mereka adalah transmisi grafik, penstabil dan kamera gerakan.

Beberapa blogger digital telah mencadangkan bahawa DJI mungkin melancarkan rangefinder lidar dan O3 Pro untuk produk Ronin 4Dnya, dan produk ketiga mungkin penstabil RS dengan garis merah ikonik.

DJI tidak melancarkan barisan produk penstabil baru selama dua tahun, yang sebelumnya dikenali sebagai RS 2 dan RSC 2 pada tahun 2020. Seperti yang ditunjukkan, lengan aci penstabil Sinonin masih terbuat dari serat karbon, jadi nampaknya meringankan beban jurugambar tetap menjadi masalah utama bagi DJI. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, terdapat beberapa lelaran peningkatan penstabil, tetapi fungsi asas penstabil masih boleh berfungsi dengan cekap, stabil dan boleh dipercayai.

Produk DJI merangkumi drone, robot pendidikan, “penyembur drone”, gimbal penstabil genggam, penstabil Ronin SLR, dll. Pada bulan Mei, DJI melancarkan generasi baru DJI Mini3 Pro. Ia merevolusikan prestasi penerbangan dan fotografi udara UAV 249G berdasarkan reka bentuk inovatif. DJI Mini3 Pro mempunyai jangka hayat bateri sehingga 34 minit dan boleh dilanjutkan sehingga 47 minit menggunakan bateri penerbangan pintar tahan lama.

Lihat juga:DJI Melancarkan Drone Kamera Mini 3 Pro