Dihormati untuk mengambil bahagian dalam Mobile World Congress 2022

Pengeluar telefon pintar Cina menghormatiKhamis mengumumkan bahawa ia akan mengambil bahagian dalam Mobile World Congress sekali lagi pada 28 Februari 2022.

Sebagai pameran paling berpengaruh dalam bidang komunikasi mudah alih di dunia, Mobile World Congress 2022 (MWC2022) akan diadakan di Barcelona, Sepanyol dari 28 Februari hingga 3 Mac. Sejumlah syarikat telefon pintar utama China yang lain termasuk Huawei, Xiaomi, OnePlus, realme dan OPPO telah mengesahkan penyertaan mereka.

Selain itu, pelancaran produk Honor dijadualkan pada 28 Februari ini. Menurut poster promosi, siri Magicnya akan mengeluarkan produk baru, dan netizens membuat spekulasi bahawa ia akan menjadi siri Magic4 kehormatan.

Model yang telah dikeluarkan dalam siri ini termasuk: Magic3, Magic3 Pro, Magic3 Pro + dan Magic V. Siri Magic3 dilengkapi dengan pemproses Snapdragon 888 Plus, pelbagai kamera cincin dan skrin supersurface 89 °.

Honor Magic V adalah telefon pintar skrin lipat pertama syarikat dengan Qualcomm Snapdragon 8 Gen1, berharga dari 9,999 yuan ($1,571).

Lihat juga:Honor Magic V: Telefon pintar lipat pertama yang dilengkapi dengan Snapdragon 8 Gen 1