Crypto Exchange FTX menghapus ANC, menangguhkan deposit dan pengeluaran di LUNC dan USTC

Pertukaran Derivatif Kriptografi5 September mengatakan bahawa mulai 12 September, deposit dan pengeluaran Terra Classic (LUNC) dan TerraClassicUSD (USTC) akan digantung dan token Anchor Agreement (ANC) akan dihapuskan.

Walaupun pertukaran kriptografi akan terus menyokong “fungsi penukaran” Lenco dan HKUST, ia akan menggantung pasaran spot dan niaga hadapan ANC.

FTX akan membatalkan semua pesanan ANC/USD dan ANC-PERP dan menghentikan perdagangan di pasaran ANC/USD dan ANC-PERP. ANC-PERP akan matang tunai selama 1 jam pada harga indeks yang sesuai dengan TWAP. Walau bagaimanapun, “fungsi penukaran” untuk ANC akan tersedia pada suis kriptografi.

Minggu lalu, FTX mengumumkan sokongan untuk peningkatan rangkaian LUNC. Setelah berjaya dikemas kini, ia membuka semula pengeluaran semua token LUNC. Selain itu, Binance sebelum ini mengumumkanPenggantungan Universiti London dan Universiti Sains dan Teknologi ChinaKerana penutupan jambatan ulang-alik. Shuttle adalah jambatan Terra-Ethereum yang pada masa ini hanya membenarkan aset Terra dihantar antara rangkaian Terra-Ethereum.

Lihat juga:Kecairan rendah kolam perlombongan kripto Poolin menyukarkan pengeluaran

Walaupun kejatuhan LUNA dan kejatuhan pasaran, LUNC mengatasi semua hari yang sukar dan melonjak lebih daripada 80% pada 2 September. MenurutCoinMarketCap, Lenco diperdagangkan pada $0.0003757, meningkat 47.77 peratus. Harga siaran langsung hari ini ialah $0.036786, dan jumlah dagangan 24 jam ialah $121,239,955.