China Evergrande Group mengadakan pertemuan khas larut malam, Ketua Xu Jiayin menekankan perlunya memenuhi tanggungjawab korporat

Pada pukul 11 malam pada 22 September, pemaju hartanah China Evergrande Group mengadakan mesyuarat dalaman khas. Pengerusi Xu Jiayin memberitahu lebih daripada 4,000 pemimpin di semua peringkat bahawa adalah kewajipan dan tanggungjawab syarikat untuk melaksanakan projek pembinaan dengan kualiti dan kuantiti.

(Sumber gambar: rumah.china.com)

Xu mengatakan dalam pertemuan itu bahawa hanya apabila Evergrande meneruskan pengeluaran, penjualan dan operasi sepenuhnya, ia dapat melindungi hak dan kepentingan pengguna dan sasaran perkhidmatan dan memastikan kelancaran penebusan produk pengurusan kekayaan oleh pelabur. Beliau menambah bahawa hanya dengan itu firma itu dapat menyelesaikan pembayaran bil komersial oleh rakan kongsi hulu dan hiliran dan terus membayar balik pinjaman dari institusi kewangan. Xu menegaskan bahawa seluruh kumpulan komited sepenuhnya untuk menyambung semula kerja dan pengeluaran dan penghantaran.

Xu juga menekankan bahawa penebusan harus dilakukan sesuai dengan tiga rancangan yang diumumkan, terutama untuk kes penebusan dalam bentuk.

Pandaily sebelum ini melaporkanIni menunjukkan bahawa Evergrande telah mendedahkan tiga pilihan penebusan: ansuran tunai; Rumah, pangsapuri, bangunan pejabat, kedai, ruang letak kereta; Atau pelbagai skim penebusan alternatif “perkhidmatan hutang”. Pelabur boleh memilih salah satu daripada tiga pilihan atau menggabungkan dua atau tiga untuk penebusan.

Lihat juga:Evergrande Automobile memberikan 324 juta pilihan saham kepada penyelidik saintifik, merangkumi 3.31% saham syarikat yang diterbitkan

Di samping itu, saham Hong Kong syarikat meningkat secara kolektif. China Evergrande Group meningkat sebulat suara pada awal perdagangan hari ini, meningkat kepada 30%; Evergrande Property Services Group meningkat 12%; China Evergrande New Energy Automobile Group meningkat hampir 15%; Akhirnya, Hengteng Network Group meningkat lebih daripada 10%.