Bubble Mart membuka kedai pop timbul pertama di AS

Bubble Mart, syarikat hiburan budaya trend, secara rasmi membuka kedai pop-up pertamanya di Southcoast Plaza di California. Ini adalah kali pertama Bubble Mart membuka saluran luar talian di Amerika Syarikat.

Terletak di pantai barat Amerika Syarikat, South Coast Plaza adalah pusat membeli-belah ikonik terbesar di California dan yang ketiga terbesar di negara ini. Ia bukan sahaja pilihan pertama bagi banyak jenama peringkat pertama antarabangsa, tetapi juga tempat berkumpul untuk orang muda Amerika dan pengikut trend.

Dengan warna tema yang hangat dan terang, kedai pop timbul Amerika Bubble Mart mempamerkan pelbagai koleksi terhad yang popular dan menawarkan penjualan semasa pembukaannya.

Justin Moon, naib presiden Bubble Mart dan presiden Bubble Mart International, mengatakan mengenai pengembangan syarikat itu, “Amerika Syarikat berada di kedudukan No.1 di pasaran mainan global. Dalam industri mainan seni, pasaran pengguna di negara ini juga mempunyai potensi dan pengaruh yang besar”. Pasaran Amerika Utara adalah suatu keharusan bagi gergasi mainan antarabangsa, dan Bubble Mart meneroka kemungkinan perniagaan yang dilokalkan melalui pameran luar talian, e-dagang rentas sempadan dan perjanjian pengedaran.

Lihat juga:Bubble Mart menangguhkan perniagaan kotak mainan misteri yang berkaitan dengan makanan

Pada bulan November 2021, Bubble Mart dilancarkan di DesignerCon di Amerika Syarikat. Penampilannya menarik banyak pengikut untuk siri trend yang dibuat oleh pereka China seperti DIMOO, Yuki dan Hirono. Pada bulan Disember tahun yang sama, aplikasi Bubble Mart “Bubble Mart Global” dilancarkan secara rasmi di Amerika Syarikat. Fungsi utamanya termasuk pusat membeli-belah dan komuniti dalam talian. Pengguna boleh membeli produk secara langsung melalui aplikasi dan berkongsi pengalaman sambil berinteraksi dengan masyarakat.