Vivo X70 dijadualkan dilancarkan pada 9 September, X70 Pro + mempunyai reka bentuk baru

PENGELUAR telefon pintar, vivo mengesahkan tarikh pelancaran telefon pintar terbarunya. Pada 9 September, barisan telefon baru akan dilancarkan kepada orang ramai, termasuk vivo X70, X70 Pro dan X70 Pro +. Pelancaran akan berlangsung pada 9 September, jam 7 malam.

Pratonton vivo X70 Pro + baru menunjukkan bahawa model ini akan menampilkan reka bentuk baru, sangat berbeza dengan telefon depan siri X.

Gambar itu juga mendedahkan bahawa X70 Pro + masih akan menggunakan empat kamera belakang lensa Zeiss dan akan dibalut dengan sarung kulit biasa.

Pada sidang media syarikat baru-baru ini mengenai tema “Inovasi Teknologi”, Hu Baishan, naib presiden eksekutif vivo, mengatakan bahawa syarikat itu merancang untuk menggunakan pemproses gambar tersuai V1 yang dikembangkan sendiri dalam siri peranti unggulan generasi akan datang.

Lihat juga:Vivo mengesahkan bahawa siri X70 mempunyai cip pengimejan V1 yang dikembangkan sendiri

Cip ini dikatakan telah dibangunkan selama 2 tahun dan dikeluarkan lebih awal daripada usaha bersama sebelum ini. Vivo mencari kerjasama kerana pemprosesan isyarat imej (ISP) yang sedia ada tidak dapat memenuhi keperluannya.

Hu Baishan tidak mendedahkan lebih banyak butiran mengenai pemproses V1, tetapi hanya menunjukkan bahawa pemproses ini dapat meningkatkan kualiti gambar telefon pintar siri vivo X70 dengan ketara, terutama ketika datang ke potret dan kabur latar belakang, pemandangan malam dan penstabilan gambar.