Tencent menguji versi luar negara “Glory of the King” di Mexico

Honor of Kings, permainan dalam talian China yang popular yang dikembangkan oleh Shenzhen Tencent, adalah permainan MOBA mudah alih berbayar tertinggi di dunia, dengan lebih daripada 100 juta pemain aktif setiap hari.Syarikat itu mengeluarkan versi antarabangsa ujian alpha di Mexico pada 14 JulaiPermainan ini dibangunkan oleh TiMi Studios dan diterbitkan oleh Level Infinite.

Pada bulan Jun tahun ini, Level Infinite, penerbit Tencent di pasaran luar negara, mengumumkan bahawa ia akan melepaskan versi antarabangsa “Glory of the King” kepada pemain di seluruh dunia sebelum akhir tahun ini. Ia juga mengatakan akan memulakan beberapa pusingan ujian alpha mulai bulan Julai.

Beberapa pemberi maklumat sebelum ini telah berkongsi berita dan kemas kini penting lain di Twitter. Versi antarabangsa menyokong senarai wira yang ada dalam permainan dan 120fps. “Penantian akan berakhir! Ujian alpha tertutup untuk kehormatan Raja bermula hari ini di Mexico dan dijangka sampai ke kawasan lain,” tulis seorang pengulas.

Versi antarabangsa “Glory of the King” berkongsi perincian dan corak permainan MOBA standard. Pengguna boleh memilih daripada lebih 60 wira unik yang masing-masing mempunyai kebolehan dan tindakan berbeza.

Lihat juga:Pendapatan luar negara Tencent “Glory of the King” mencapai paras tertinggi pada bulan Mei

Perlawanan ini mempunyai dua pasukan lawan dengan setiap pasukan mempunyai lima pemain. Matlamatnya adalah untuk merobohkan sembilan menara di tiga baris yang bertentangan. Pasukan yang merosakkan Crystal pesaing akan memenangi perlawanan. Permainan ini adalah percuma dan menuntut kemahiran permainan pemain. Ia menyokong kadar bingkai tinggi 120fps. Hanya versi Android yang sedang dalam ujian, dan belum ada berita mengenai versi iOS.

Keperluan operasi sistem minimum untuk ujian alpha adalah bahawa peranti mesti mempunyai sekurang-kurangnya 1GB storan, 8GB memori, dan Android 5.1 atau lebih baru. Pemain juga memerlukan sambungan rangkaian yang stabil untuk pengalaman permainan yang lancar.