Telefon pintar Honor X40 bakal dilancarkan 15 September ini

6 September,Honor secara rasmi mengumumkan masa pelepasan telefon pintar Honor X40 barunya. Peranti, yang disebut oleh syarikat sebagai tonggak baru dalam sembilan tahun, akan dilancarkan pada 15 September.

Gambar rasmi telefon pintar menunjukkan laut cetek di bawah matahari terbenam dengan cincin telus yang melayang di udara, menunjukkan bahawa telefon pintar akan mempunyai reka bentuk cincin bintang pada lensa belakang untuk menjadikannya kelihatan lebih bertekstur.

Honor X30 adalah siri X generasi terakhir Honor dan telah mengekalkan reputasi yang baik sejak dilancarkan. Bulan lalu, ia memenangi penjualan telefon pintar teratas untuk separuh pertama tahun 2022.

Honor X30 (sumber gambar: Honor)

Menurut artikel yang dikeluarkan oleh Honor CMO Harrison Jiang pada 5 September, pengguna global telefon pintar siri X Honor telah melebihi 100 juta, dan syarikat itu juga akan melancarkan produk baru seperti notebook, tablet, dan audio siri X pada persidangan ini. Ikut tips blogger digital”Wangzai Baishitong“Antara produk Honor baharu adalah telefon pintar X40, MagicBook X16, MagicBook V14, tablet X8 dan banyak lagi.

Lihat juga:Pengguna telefon pintar siri Honor X melebihi 100M

Satu lagi dipanggil “Stesen sembang digital“Hari ini mengatakan bahawa Honor X40 akan menggunakan layar melengkung fleksibel OLED yang dimming frekuensi tinggi dengan kecerahan puncak hingga 800 nits dan sokongan gamut warna 100% P3.

Bagi notebook MagicBook V14 Honor, blogger mengatakan perisiannya akan terus bertambah baik, sementara perkakasan akan menambah sensor TOF. Ini bermaksud bahawa selain meningkatkan keselamatan pengecaman wajah, buku nota juga dapat menyediakan fungsi seperti kawalan isyarat.