Stesen B melancarkan siri koleksi digital yang disesuaikan dengan pemuat naik pertama

Platform media streaming video China B Station dan salah satu pengunggah kandungan popularnya dilancarkan bersamaSatu siri koleksi digital tersuaiPada 21 Julai, edisi terhad sebanyak 5,000 naskhah dikeluarkan. Setiap koleksi mengandungi foto profil digital, video interaktif web, dan video hak cipta definisi tinggi.

Pemuat naik “sedikit demi sedikit” () mempunyai lebih daripada 1.8 juta peminat di stesen B, dan menggunakan lensa definisi tinggi untuk menunjukkan fenomena saintifik kepada penonton dari perspektif yang berbeza. Dalam video terbaru, pemuat naik membawa penonton ke dunia bawah laut untuk meneroka misteri di sebalik karang.

Tema koleksi digital ini adalah penerokaan lautan, dan protagonis memainkan peranan penyelam, pelaut, penjelajah, tokoh mitos, dan banyak lagi. Koleksi ini diedarkan kepada pengguna koleksi dalam bentuk foto profil digital, yang juga boleh diintegrasikan ke dalam video interaktif laman web yang dilampirkan pada koleksi.

Setiap pengguna juga akan memperoleh video hak cipta definisi tinggi yang diambil dan dihasilkan oleh pemuat naik, membuka hak untuk pengeluaran, penjualan, dan pembuatan sekunder dalam talian derivatif fizikal kepada pengguna pengumpul, dan memberikan dokumen kebenaran yang relevan. Stesen B secara rasmi akan mengumumkan senarai pengguna terpilih dan mengedarkan foto profil digital pada akhir bulan Julai, dan mengedarkan video interaktif dan video hak cipta kepada pengguna pada bulan Ogos.

Stesen B mengatakan bahawa koleksi digital dibina di UPowerchain stesen B, jadi unik dan tidak dapat diubah. Mengedarkan koleksi digital dalam bentuk video berhak cipta bukan sahaja membantu melindungi hak cipta pengunggah dan memerangi karya terbitan video dan kecurian yang tidak dibenarkan, tetapi juga membuka pengeluaran derivatif dan hak terbitan video.

Lihat juga:Stesen B mengeluarkan siri NFT “mengisi minyak” yang dibenarkan untuk pembeli di luar China

Sebelum ini, Stesen B telah membuat sejumlah koleksi digital di UPowerchain, termasuk siri “Cheers! Peking Opera” yang diilhami oleh bentuk opera klasik Mei Lanfang, dan gambar ulang tahun kesepuluh penyanyi maya Ling Yuan. Di masa depan, platform ini akan terus memperdalam inovasi koleksi digital dan memberikan sepenuh nilai kepada nilai koleksi digital dalam menyebarkan budaya Cina dan mempromosikan perlindungan hak cipta.