Sincevision, sebuah syarikat sensor penglihatan mesin, menyelesaikan pusingan pembiayaan B +

Shenzhen Xinjieshi Technology Co., Ltd., sebuah syarikat sensor penglihatan mesin, baru-baru ini mengumumkanTelah menerima ratusan juta yuan dalam pusingan pembiayaan B +. Pelabur utama bersama adalah Matrix Partners dan GL Ventures dan Industrial Capital. Dana ini digunakan terutamanya untuk penyelidikan dan pembangunan, pertumbuhan pasukan dan promosi lini produk.

Ditubuhkan pada tahun 2014, Sincevision didasarkan pada teknologi teras seperti penglihatan mesin, algoritma 3D, pencitraan optik, pecutan perkakasan, dan pengukuran ketepatan, dan memfokuskan pada penyelidikan dan pengembangan sensor pengukuran ketepatan 3D untuk industri. Pada masa ini, terdapat tiga barisan produk yang telah siap dan dimasukkan ke dalam pengeluaran besar-besaran, iaitu: laser garis, laser titik dan spektrum titik.

Produk syarikat digunakan secara meluas dalam pengesanan dan pengukuran produk perindustrian seperti bateri 3C dan litium. Sincevision terkenal dengan pembangunan yang disesuaikan, pengesanan berkelajuan tinggi dan prestasi kos yang tinggi.

Sincevision telah mengumpulkan teknologi teras dalam bidang optik laser, optik pencitraan, dan pemprosesan isyarat berkelajuan tinggi. Di samping itu, ia telah merancang dan membangunkan peralatan ujian dan penentukuran sendiri untuk rantaian bekalan dan kawalan kualiti. Dengan cara ini, konsistensi dan kebolehpercayaan bahagian dan keseluruhan mesin dijamin.

Lihat juga:Pembuat robot mudah alih SEER menerima pembiayaan Siri B

Menurut syarikat itu, pelanggan SinceVision adalah syarikat arus perdana dalam bidang 3C, bateri lithium automotif dan fotovoltaik, termasuk OPPO, Vivo, Huawei, Foxconn, CATL, BYD, dll. Di samping itu, Sincevision telah mempelopori subsektor seperti transit kereta api, sol, kayu, antara lain. Pendapatannya meningkat lebih dari 100% tahun ke tahun.