Persidangan Logitech dan Tencent melancarkan penyelesaian pejabat pintar

Pada 5 Julai, Logitech dan Tencent Conference mengadakan acara pelancaran untuk melepaskannyaPenyelesaian pejabat pintar “senario penuh, pelbagai kategori, rentas domain” sehentiUntuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk pejabat campuran syarikat China.

Persidangan Logitech dan Tencent mencapai perjanjian kerjasama seawal tahun 2019. Pada masa ini terdapat 14 peranti Logitech yang telah disahkan oleh Tencent Conference. Penyelesaian pejabat pintar senario penuh yang dilancarkan pada acara pelancaran ini merangkumi pelbagai senario aplikasi seperti kolaborasi peribadi, serta bilik persidangan dari padat hingga lebih besar. Sediakan perusahaan dan individu dengan keupayaan persidangan video awan audio dan video definisi tinggi.

Pejabat hibrid memerlukan kedua-dua platform persidangan awan yang kuat dan satu set alat kerjasama dan komunikasi yang kuat. Yang pertama memudahkan kerjasama pekerja yang cekap, sementara yang terakhir memberikan pengalaman audio dan video yang mendalam. Persidangan Logitech dan Tencent sangat terintegrasi berdasarkan model “cloud + end”. Mereka bekerjasama dalam pengembangan produk, pengembangan perniagaan, pemasaran bersama dan aspek lain untuk menyediakan individu dan perusahaan dengan penyelesaian kolaborasi video berkualiti tinggi dan membawa pengalaman persidangan yang sama dan mendalam.

Lihat juga:Tencent melabur 10 bilion yuan dalam program penyelidikan asas baru dalam 10 tahun akan datang

Pada acara pelancaran ini, Logitech melancarkan sejumlah produk pejabat jarak jauh baru yang sesuai untuk persidangan Tencent untuk memenuhi senario aplikasi pejabat yang lebih hibrid.

Bagi pengguna individu yang bekerja dari rumah, LOGI DOCK dok bersepadu yang dilengkapi dengan kawalan persidangan dan pembesar suara akan membantu mempermudah pejabat rumah sambil meningkatkan kecekapan dan pengalaman pejabat jarak jauh.

Di samping itu, Tencent Conference dan Logitech dan pengeluar perkakasan lain baru-baru ini mengeluarkan rancangan baru, berdasarkan gabungan kemampuan perisian dan perkakasan bilik persidangan Tencent, untuk mengubah bilik persidangan dengan titik-titik kesakitan khas dan ciri-ciri industri secara percuma. Mereka merancang untuk mengubah dan membina 10,000 bilik persidangan awan dengan pelanggan di pelbagai industri dalam tiga tahun ke depan untuk meningkatkan kecekapan persidangan jarak jauh.