Permainan mudah alih NetEx “Apocalypse of Genesis” akan berhenti beroperasi pada Februari 2022

Laman web rasmiPermainan mudah alih NetEase “Apocalypse of Genesis”Diumumkan pada hari Rabu bahawa disebabkan oleh penyesuaian strategi pengembangan dan operasi permainan, ia akan ditamatkan pada pukul 15:00 pada 14 Februari 2022.

Menurut pengumuman itu, pada pukul 14:00 pada 8 Disember 2021, portal muat turun permainan akan ditutup, dan pengisian semula permainan dan pendaftaran pengguna baru akan dihentikan. Operasi permainan dan pelayan permainan akan ditutup secara rasmi pada pukul 15:00 pada 14 Februari 2022.

Selepas pelayan permainan dimatikan, semua data akaun dan data watak dalam permainan akan dipadamkan sepenuhnya.

Karya Genesis “Apocalypse” adalah permainan mudah alih kad 3D yang dikembangkan oleh NetEase Games. Permainan ini berdasarkan karya domestik dan asing.

NetEase menyediakan pemain dengan pelan manfaat selepas penamatan permainan. Mulai sekarang hingga 15:00 pada 14 Februari 2022, sebarang duit syiling yang tidak digunakan dalam akaun permainan pemain yang ada masih boleh digunakan. Pada 14:00 pada 8 Disember 2021, NetEase menyimpan duit syiling yang tidak digunakan di akaun e-mel NetEase pemain, dan pemain dapat terus menggunakannya dalam permainan lain di bawah syarikat.

Lihat juga:Ketua Pegawai Eksekutif Ding Lei: NetEase bersedia untuk Metaverse

Pengguna Android boleh mencari beberapa tajuk lain yang menarik, seperti “Fantasy Westward Journey” dan “Great Word Westward Journey”. Kedua-dua tajuk tersebut adalah sebahagian daripada rancangan faedah eksklusif NetEase untuk pemain setia “Genesis Mahakarya Apocalypse”.