Pengguna telefon pintar siri Honor X melebihi 100M

Harrison Jiang, Ketua Pegawai Pemasaran Perniagaan Pengguna Honor China, mengumumkan pada 5 SeptemberTelefon pintar siri Honor X melebihi 100 juta pengguna di seluruh dunia, dan mendedahkan bahawa produk yang mewakili tonggak sembilan tahun siri Honor X akan dikeluarkan tidak lama lagi.

Sejak dilahirkan pada tahun 2013, telefon pintar Honor X Series telah berusaha untuk membawa pengalaman terbaik dalam pengimejan, komunikasi dan teknologi paparan. Di antara telefon pintar yang termasuk dalam ruang lingkup adalah Honor 6X, yang membuka era telefon pintar seribu yuan dwi-kamera; Honor X10, yang melancarkan ribut popularisasi 5G; Dan Honor X30, juara penjualan telefon pintar pada separuh pertama 2022. Hari ini, produk siri Honor X telah merangkumi banyak bidang seperti telefon pintar, komputer riba, tablet, skrin pintar, dan produk audio.

Jiang mengatakan bahawa ulang tahun kesembilan Honor X Series yang akan datang akan terus mengejutkan pengguna. Pada masa yang sama, produk baru seperti komputer riba, tablet, dan produk audio siri Honor X akan dilancarkan.

Produk yang akan datang mungkin Honor X40 Series, dan beberapa berita telah dibocorkan mengenainya. Menurut sumber, telefon pintar Honor X40 akan dilancarkan pada bulan September. Blogger Weibo “Meja sembang digital“Kami mengatakan bahawa siri Honor X40 akan menggunakan skrin OLED melengkung fleksibel domestik, yang akan membezakannya daripada telefon pintar lain dalam julat harga yang sama, kerana mereka sering menggunakan hanya satu skrin LCD.

Lihat juga:Saya berbesar hati untuk melepaskan telefon lipat generasi akan datang pada Q4 dengan Magicos 7.0

Blogger Weibo “Wangzai Baishitong“Skrin yang disarankan untuk Honor X40 mungkin serupa dengan yang terdapat pada Honor 60, dengan layar OLED melengkung, sementara telefon pintar Honor X40 Max akan memiliki layar LCD lurus. Honor X40 Max juga akan menyokong pengecasan pantas berwayar 40W dan kamera belakang ganda.