PANONY, inkubator dan perunding kriptografi, menerima pembiayaan Siri A

PANONY, inkubator, pelabur dan penasihat yang berfokus pada blockchain, telah menutup pembiayaan Siri A yang disokong oleh NGC Ventures, salah satu firma pelaburan kripto terbesar di Asia, menjadikannya bernilai $100 juta.

Dilancarkan pada 2018 oleh Alyssa Tsai dan Tongtong Bee, PANONY mempunyai lebih 10 tahun pengalaman kolektif dalam industri blockchain Asia. Beribu pejabat di Hong Kong, syarikat itu mempunyai lebih daripada 30 wartawan, ahli strategi dan perunding di rantau utama di dunia, termasuk China, Korea Selatan dan Amerika Syarikat.

Ia telah membantu lebih daripada 100 syarikat permulaan di seluruh dunia berjaya melancarkan dan mengembangkan strategi yang berkesan, dan telah berunding dengan syarikat Fortune 500 untuk penyatuan dan pengembangan mereka dalam industri ini.

Syarikat portfolio dan pelanggannya termasuk Binance, Amazon Web Services, platform zum Ethereum yang terdesentralisasi Polygon, penyedia perkhidmatan kewangan kripto bersepadu terkemuka Babel Finance, dan banyak lagi.

Lihat juga:Binance menangguhkan deposit dan pengeluaran ETH dan WETH sebelum penggabungan

Agensi Panony dan kedai berita berorientasikan runcit PANews memberikan pandangan yang dapat ditindaklanjuti mengenai perkembangan dan peluang utama melalui analisis kandungan yang tepat pada masanya, dengan lebih daripada 1.4 juta paparan halaman sebulan.