OPPO menjalin hubungan kerjasama dengan UEFA selama lebih dari dua tahun

Pengilang telefon pintar China OPPO mengumumkan pada 18 JulaiIa akan bekerjasama dengan UEFA dalam beberapa perlawananTermasuk Liga Juara-Juara, Piala Super, Final Liga Juara-Juara Futsal dan Final Liga Remaja untuk dua musim akan datang.

OPPO akan bekerjasama dengan UEFA untuk mempamerkan perlawanan dan momen hebat dalam Liga Juara-Juara kepada peminat bola sepak di seluruh dunia.

Sebagai sebahagian daripada perkongsian itu, OPPO akan mendapat populariti antarabangsa, muncul di latar belakang siaran dan stadium, termasuk di iklan periferal yang luas, laman web dan media sosial Liga Juara-Juara. Selain itu, OPPO akan memberikan kesempatan unik bagi para penggemar sepak bola untuk turun ke stadion sepanjang musim Liga Champions dan mengabadikan momen genting dengan smartphone OPPO mereka. Momen-momen inspirasi yang tertangkap dalam pertandingan tersebut akan dibagikan di galeri-galeri OPPO di situs Liga Champions dan halaman pendaratan Liga Champions.

Di samping itu, perkongsian itu akan menyaksikan peranti OPPO terkemuka, seperti siri mudah alih Find dan Reno, dilengkapi dengan NPU pengimejan canggih, MariSilicon X, dan produk OPPO IoT baru dan akan datang seperti fon kepala dan jam tangan pintar.

Lihat juga:OPPO Rumor Test 240W Fast Charge

Penajaan terbaru ini memperluaskan perkongsian sukan dan cita-cita OPPO yang sedia ada untuk memberi inspirasi dan menarik pengguna melalui sukan. Firma teknologi China itu kini memasuki tahun keempat bekerjasama dengan Wimbledon dan Roland-Garros sebagai rakan global Majlis Kriket Antarabangsa (ICC).