NetEase Media melancarkan muzium koleksi digital di platform berita

NetEase Media secara rasmi mengumumkan pelancaran “pada 5 OgosMuzium Koleksi Kamus Berita NetEase, “Disokong oleh rantai perikatan yang dikembangkan sendiri’Yiwen Chain’.”

NetEase Media telah melancarkan beberapa koleksi digital bertema sejak tahun lalu. Pelancaran Koleksi Digital Berita NetEase bermaksud bahawa perniagaan koleksi digital NetEase Media semakin matang dari segi teknologi dan produk. Pada masa akan datang, NetEase Media akan berusaha untuk berganding bahu dengan lebih banyak rakan kongsi untuk memperluas batas inovasi koleksi digital.

Li Miao, naib presiden NetEase Media, mengatakan: “Kami berharap pada era meta-alam semesta, melalui gabungan blockchain dan teknologi interaktif baru, prestasi dan penyebaran kandungan akan ditingkatkan sepenuhnya lagi. Oleh itu, Koleksi Digital Berita NetEase akan memfokuskan pada fungsi, IP, dan operasi., Kelayakan dan dimensi lain mengejar pengalaman terbaik.”

Koleksi Digital Berita NetEase mempunyai keselamatan dan kestabilan terkemuka di industri dari segi aset digital dan perlindungan hak cipta dalam rantai. Pada masa yang sama, ia meluluskan rekod perkhidmatan maklumat blockchain Pentadbiran Ruang Siber China.

Portal platform dirancang untuk ditempatkan di dalam platform berita NetEase dengan puluhan juta pengguna untuk membawa pemain pengalaman yang lancar dan stabil dan memastikan kemas kini fungsi yang berterusan.

Lihat juga:Tencent akan menutup platform perdagangan koleksi digital Huanhe

Pada masa ini, Koleksi Digital Berita NetEase telah menyokong pemutus dan pengedaran koleksi gambar statik dan dinamik. Pengguna boleh mendapatkannya melalui penebusan, cabutan lot, pembelian kotak mainan misteri dan banyak lagi. Fungsi perkongsian dan pemindahan juga disokong.