MiHoYo akan menguji permainan baru Zenless Zone Zero pada 5 Ogos ini

Pembangun permainan video yang berpangkalan di Shanghai miHoYo mengumumkan pada 22 JulaiUjian beta tertutup berskala kecil akan bermulaPada pukul 10 pada 5 Ogos, permainan baru yang dipanggil “Zenless Zone Zero” telah dipadamkan. Ujian akan berakhir pada 23:59 pada 27 Julai 2022.

Zon sifar tanpa langit masih dalam pengembangan, dan kandungan ujian tidak mewakili kualiti utamanya. Ujian hanya untuk PC dan iOS, kerana versi Android tidak tersedia kerana kegagalan penyesuaian.

Zenless Zone Zero adalah permainan aksi permainan peranan 3D. Permainan ini mempunyai jalan cerita utama dan jalan cerita cawangan. Pemain boleh mempromosikan jalan cerita melalui ciri-ciri seperti pita video, komisen utama dan komisen percuma. Tidak ada rangkaian sosial dalam permainan, hanya sebilangan kecil elemen antara muka peribadi berdasarkan teks yang dipaparkan.

Pada bulan Mei tahun ini, miHoYo melancarkan treler pertama Zenless Zero dan melancarkan pengambilan ujian, menarik lebih dari 2 juta pengguna.

Lihat juga:Pembangun permainan miHoYo pratonton produk baru Zenless Zone Zero

Maklumat orang ramai menunjukkan bahawa terdapat banyak permainan dalam simpanan miHoYo, seperti “Hongkai: Star Track”,” Hongkai Impact 4 Galaxy”, “No Sky Zero Zone”, dan misteri baru yang disebut” Kochel Frontline “, Tiba-tiba mendapat pengiktirafan rasmi China.

Sementara itu,Ibu pejabat HoYoverse, jenama hiburan interaktif global miHoYo, dibuka di Singapura baru-baru ini. Pejabat Singapura akan mempunyai pasukan profesional dan menyediakan perkhidmatan hiburan berkualiti tinggi di seluruh dunia.