Lightspeed Studio Tencent Games meningkatkan jenama

Pembangun permainan terkenal China dan unit permainan Tencent LightSpeed & Quantum Studios mengumumkan pada hari Isnin bahawa syarikat itu sebelumnya dikenali sebagai Quantum of Light StudiosPeningkatan jenama dan visi yang komprehensifDi masa depan, kami akan berusaha untuk mewujudkan alam semesta kelajuan cahaya yang menghubungkan pemain global dan ekologi permainan.

Logo jenama juga telah ditingkatkan sepenuhnya. Menggabungkan banyak konsep projek dan elemen kosmik, LightSpeed Studios berkata, “Logo kilat klasik mewakili cinta awal kami terhadap permainan. Kuantum kecil yang berjalan pada kelajuan cahaya dan cincin foton yang mengumpulkan tenaga melambangkan usaha, penerokaan terbuka masa depan, dan toleransi kami. Konsep ekologi.”

Di samping itu, ia juga mengumumkan penubuhan sub-jenama “Speed ​​Light Exploration Lab”. Di masa depan, syarikat akan mengumpulkan kelebihan teknikalnya dalam permainan, meningkatkan penerokaan aplikasi lintas industri, dan terus memikirkan lebih banyak kemungkinan untuk membantu dunia.

Lihat juga:Tencent Games melancarkan tahap jenama baru tanpa had

Dan mengumumkan penubuhan sub-jenama “Lightspeed Pictures”. Di masa depan, syarikat akan melancarkan penerokaan baru dalam animasi, filem dan televisyen, dan drama berdasarkan IP asli dan kemampuan teknikal Lightspeed.

Peningkatan jenama ini juga merupakan isyarat bahawa Lightspeed Studios memasuki pasaran permainan global. Beribu pejabat di China, ia membuka pejabat dan perekrut di Singapura, Amerika Syarikat (Los Angeles, Seattle, Palo Alto), Kanada (Toronto, Montreal, Vancouver), New Zealand, Jepun, Korea Selatan, Perancis, United Kingdom dan Emiriah Arab Bersatu. Ia akan mempercepat globalisasi dan meneroka produk generasi akan datang.

Mengenai pengambilan bakat, Jerry Chen, Presiden Lightspeed Studios, juga menyarankan dalam surat kepada semua karyawan bahawa dia akan terus memperdalam pengurusan lokalisasi global dan model pejabat yang fleksibel, dan merekrut orang pada skala global untuk membangun pasukan yang benar-benar global.