LeTV memulakan semula perniagaan telefon pintar dan mengeluarkan produk baru: S1

LeTV mengadakan pertemuan di Beijing pada hari IsninMengumumkan pulangan rasmi perniagaan telefon bimbitnya. Sasaran pengguna produk barunya S1 terdiri daripada pemandu teksi, penghantar makanan dan pengguna warga emas.

Li Xiaowei, naib presiden eksekutif LeTV Intelligent Ecology, mengatakan bahawa salah satu sebab LeTV menetapkan semula perniagaan telefon bimbit adalah kerana keperluan pengembangan sistem perniagaan teknologi pintar baru, terutama potensi pasar domestik. Sebab lain ialah LeTV mempunyai pangkalan pengguna yang baik, dan syarikat itu dapat membina kejayaan ini. Akhirnya, syarikat akan membahagikan dirinya dalam usaha untuk meneroka kemampuannya dalam model perniagaan baru.

Telefon S1 baru syarikat itu akan tersedia di LeTV Mall sebelum Hari Kebangsaan, dan produk utamanya akan dilancarkan pada tahun depan. LeTV S1 dilengkapi dengan cip Huben T5710 dengan resolusi skrin 1600×720 dan kapasiti bateri 4900mAh. Peranti ini dilengkapi dengan sistem akaun Huawei, selain teras HMS Huawei dan aplikasi lain untuk muzik dan membaca.

Lihat juga:Pembuat telefon pintar realme berada di antara enam teratas dalam penghantaran global untuk pertama kalinya, menetapkan sasaran baru “Double 100 juta”

Kemuncak peranti S1 ialah cip, memori, skrin, dan pembuatannya disediakan oleh pengeluar domestik. “Kekurangan bahan mentah untuk telefon bimbit yang terkena wabak di dalam dan luar negara telah menyebabkan banyak kesulitan dalam menetapkan semula perniagaan telefon pintar LeTV, dan kami bekerja keras untuk mengatasinya.” Lee menambah.