Konfigurasi telefon pintar OnePlus 10T terdedah

Jenama telefon pintar China OnePlus mendapat momentum yang kuat pada separuh pertama tahun ini, dan disukai oleh pengguna dengan model seperti OnePlus 10 Pro, OnePlus Ace, dan OnePlus Ace Racing Edition. OnePlus Model baru yang dilengkapi dengan chipset Snapdragon 8+ dilaporkan telah lulus pensijilan kualiti nasional China dan mungkin diberi nama OnePlus 10T.

Blogger dengan nama pengguna “@”Kenapa makmal“Pada 12 Julai, model baru telah memperoleh pensijilan kualiti nasional. Gambar yang diperakui menunjukkan bahawa OnePlus 10T menggunakan pemproses teratas dan pengecas cepat 160W yang menyokong pengecasan super kilat 150W.

OnePlus Ace (sumber gambar: OnePlus)

Berdasarkan maklumat sebelumnya, OnePlus 10T menggunakan sistem ColorOS 12.1 berdasarkan Android 12, yang menyokong pengecaman cap jari dalam paparan.

Dari segi skrin, OnePlus 10T menggunakan skrin AMOLED 6,7 inci, resolusi 2K, 120Hz LTPO 2.0, dan bukaan tengah.

Selain itu, OnePlus 10T juga dilengkapi dengan kamera utama 50 megapiksel, lensa sudut ultra lebar 8 megapiksel, reka bentuk tiga kamera lensa makro 2 megapiksel, dan lensa 16 megapiksel depan. Bagi harga dan masa pelepasan, ia dijangka 3,500 yuan (US $517) ke atas, dan dijangka debut pada akhir bulan Julai.

Lihat juga:OnePlus mempertimbangkan untuk melepaskan barisan Nord menjadi jenama bebas