Kebocoran: zoom 60x dan Helio G96 baru bermaksud baik pulih siri CAMON 18 baru Tecno

Kami baru-baru ini mendapat beberapa gambar model Carmon terkiniFijiphilippines. kgm, dikhabarkan akan tersedia pada awal Oktober. Tidak banyak perincian mengenai telefon baru ini, tetapi tetapan tiga kamera dan warna krom yang elegan membuat kami menginginkan lebih banyak lagi. Ciri utama yang menarik perhatian kita adalah zoom 60x, ditambah dengan teknologi AI TAIVOS milik Tecno, yang bermaksud bahawa telefon ini dapat memberikan gambar dengan kualiti gambar yang tiada tandingannya dalam peranti mewah seperti itu.

Sejak awal, kami melihat fokus Carmon pada fotografi profesional terus bersinar dengan tetapan tiga kamera. Dengan jarak apertur dari f/1.6-3.5 dan lensa dari 16-135mm, kamera ini bermaksud perniagaan yang serius. Sisi kamera yang memerah memberikan telefon penampilan ramping dan ramping yang pasti akan menoleh ke belakang.

Tetapi ada lebih banyak lagi. Kami tahu bahawa Tecno’s CAMON 18 Premier akan menjadi telefon pertama yang dikeluarkan di pasaran Afrika menggunakan cip Helio G96 terbaru MediaTek, membawa kelajuan pemprosesan yang lebih tinggi dan pengalaman pengguna yang lebih lancar kepada pengguna yang lapar. Maklumat itu, ditambah dengan zoom 60x, menjadikan Carmon 18 lebih seperti kamera yang dipasang di dalam telefon daripada hanya telefon dengan kamera.

(Kredit gambar: TECNO)

Dari apa yang kita tahu, siri Carmon 18 akan memasuki pasaran pada bulan Oktober. Belum ada perincian yang dikeluarkan mengenai harga atau ketersediaannya, jadi kami akan menunggu dan melihat lebih banyak maklumat sebelum tarikh pelepasan. Warna yang kami lihat setakat ini menjanjikan, tetapi kami ingin melihat warna lain yang tersedia selepas pelancaran.

Lihat juga:Ulasan Tecno Spark 7P dan Spark 7 Pro