Inmyshow Digital dan Skyworth melancarkan percetakan digital yang disulitkan HASHII

13 Julai,HASHII Cetak Digital Enkripsi Diterbitkan BersamaOleh syarikat pemasaran media baru Inmyshow Digital dan pembuat TV Skyworth. Produk ini mengikat maklumat waran berdasarkan rantai BSN dengan perkakasan cetak digital melalui dompet perkakasan yang disulitkan secara unik, dan merupakan peranti paparan koleksi digital yang inovatif.

Paparan hash menggunakan skrin LCD pelindung mata kertas tiruan, dan menggunakan teknologi paparan teras seperti filem polarisasi anti-silau yang unik, bar LED biru rendah, pemadanan automatik enjin gambar, dan kepekaan pintar cahaya ambien. Imej digital berkesan memulihkan lukisan seni kertas asas.

HASHII juga merupakan peranti paparan kamus digital pertama Cootx, usaha sama antara Skyworth dan Inmyshow Digital. Pada masa akan datang, produk ini akan menjadi sebahagian daripada ekosistem kandungan digital terbuka Honnverse, komuniti kehidupan maya 3D yang dilancarkan oleh Inmyshow Digital. Cetakan digital yang dibeli oleh pengguna boleh dikumpulkan dan dipaparkan di dunia nyata dengan HASHII, atau mereka boleh dipaparkan dan dikumpulkan serentak di dunia maya Honnverse.

Cetakan Digital Terenkripsi HASHII (Sumber: Inmyshow Digital)

Lihat juga:Ancient Man 8: Bawa orang ramai ke Web3 melalui permainan

Inmyshow Digital mengeluarkan pernyataan berikut: “Hashii Encrypted Digital Printing menggabungkan kelebihan kami dalam teknologi blockchain, perkhidmatan koleksi digital, senario maya dan operasi IP, ditambah dengan pengalaman Skyworth dengan peranti pintar. Ini adalah langkah penting dalam penyampaian aset digital meta-kosmik domestik. Produk ini seperti’tingkap’ yang menghubungkan realiti dengan dunia meta-alam semesta, yang membolehkan pengumpul dan pengunjung merasakan pesona, memperbesar sifat sosial karya seni, dan mendorong perubahan baru dalam hubungan sosial di era Web 3.0. “

Kumpulan pertama cetakan digital yang disulitkan termasuk karya seni lelong yang dibuat oleh seniman China Jin Shangyi dan Yang Feiyun, dengan jumlah 130 keping dijual. Kumpulan pertama akan dijual dalam jumlah terhad melalui kedai utama dalam talian Skyworth.