Honor MagicBook V14 baru akan dilancarkan pada bulan September

George Zhao, Ketua Pegawai Eksekutif jenama elektronik pengguna China Honor, mendedahkanDalam temu bual pada 31 OgosHonor MagicBook V14 baru akan dilancarkan pada bulan September dan akan merangkumi lebih banyak ciri pintar.

Zhao berkata: “Kami percaya bahawa untuk pengembangan komputer riba hari ini, selain peningkatan dan evolusi normal yang ada, teknologi masa depan seperti senario penumpuan, dan beberapa keperluan dan penyelesaian baru yang dihasilkan, akan Industri komputer riba telah membawa banyak perubahan revolusioner. Produk sedia ada, sama ada dari Apple atau jenama lain, tidak banyak berubah. Sekarang ekologi telah berkembang, di masa depan pengguna dapat membentuk sistem integrasi yang besar dengan telefon pintar, tablet, jam tangan, dan layar besar. Apabila saya menggunakan komputer riba, saya juga menggunakan produk lain seperti telefon pintar sebagai alat bantu saya, maka ia menjadi lebih berkuasa. “

MagicBook V 14 (2021) (Kredit gambar: Honor)

Syarikat itu melancarkan MagicBook V 14 (2021) pada bulan September tahun lalu dengan pemproses voltan standard H35 generasi ke-11 Intel, kad grafik mandiri MX450 pilihan, sistem Windows 11 dan kamera dwi depan 5 MP dengan harga bermula dari 6,199 yuan ($897).

MagicBook 14 memulakan Magic OS untuk Windows pada bulan Mei. Menurut laporan, sistem ini didasarkan pada cip yang mendasari dan sistem operasi Windows, termasuk teknologi asas seperti OS Turbo, GPU Turbo, LINK Turbo, dan mesin keselamatan yang telah berjaya dilaksanakan pada telefon pintar. Ia juga menyokong perkhidmatan lintas peranti kolaboratif pintar, seperti perkongsian kehormatan, kolaborasi pelbagai skrin, dan pengklonan telefon bimbit.

Di samping itu, dari segi kolaborasi lintas platform, platform perkhidmatan pemaju syarikat dan Aplikasi Honor AI Space telah dilancarkan. Platform Honor Link adalah platform kerjasama senario penuh yang terbuka untuk pemaju di seluruh rantaian industri ekologi. Pemaju boleh mengalami keupayaan pasukan R & D syarikat dalam bidang seperti pembangunan sistem, sambungan produk, dan reka bentuk pengalaman pengguna di platform. Pada masa yang sama, pengeluar produk juga dapat menikmati sumber terbuka, saluran penjualan dan penyelesaian produk pintar di platform.

Lihat juga:Saya berbesar hati untuk melepaskan telefon lipat generasi akan datang pada Q4 dengan Magicos 7.0

George Zhao juga mendedahkan kepada media bahawa sistem Magicos 7.0 syarikat akan dilancarkan pada suku keempat dan akan digunakan pada generasi baru telefon pintar yang boleh dilipat. Zhao berkata: “Magicos 7.0 akan menjadi titik pelaburan strategik utama untuk bersaing di pasaran global masa depan. Selain sambungan, titik penjualan sistem termasuk keupayaan keselamatan dan kecerdasan.”