Heroes Mutual Entertainment mengumumkan bahawa ia dinamakan semula sebagai “Heroes

Pemaju dan penerbit permainan CinaHero Entertainment mengumumkan perubahan nama rasmi pada hari Isnin, untuk pelancaran jenama baru sebagai “Heroes Game”. Sementara itu, syarikat itu berkata, pada 2021, produk baharunya sudah menggunakan identiti jenama ‘Heroes Game’.

Selepas pelancaran jenama baru, Hero Games mensasarkan tiga bidang utama, termasuk permainan kotak pasir tembak-menembak yang diwakili oleh “Planet Kita”,” Gray Crow “yang dikeluarkan bersama dengan Kuro Games, dan” Black Myth “yang dihasilkan bersama dengan Game Science.: Goku” dan permainan aksi lain, serta permainan main peranan taktikal yang diwakili oleh “Wind Fantasy: Legend of Destiny”.

Mengenai peningkatan jenama ini, Ketua Pegawai Eksekutif firma itu, Wu Yanzu berkata: “Saya berharap permainan pahlawan dapat menjadi simbol permainan berkualiti tinggi. Saya juga berharap rakan-rakan kita akan selalu mengingat misi, visi dan nilai kita, dan mengemukakan lebih banyak permainan yang mereka sertai. Keperluan kualiti yang lebih tinggi. Pada masa yang sama, kami bertujuan untuk memperdalam pemahaman pengguna, terus meningkatkan kemampuan R&D, dan menarik lebih banyak pakar industri. Pada masa akan datang, Hero Games akan mencipta lebih banyak permainan bertaraf dunia. “

Heroes Games ditubuhkan pada Jun 2015. Hingga kini, ia mempunyai sepuluh studio termasuk Changyou Cloud, IGAME, dan Halo Studio. Sepuluh studio ini sesuai dengan sepuluh projek teratas yang telah diluluskan sejak akhir tahun 2018. 70% daripada projek ini menggunakan enjin Unreal 4, yang dirancang untuk dilancarkan dari tahun ini hingga 2023.

Pada masa ini, Hero Games telah mengeluarkan produk termasuk Our Planet dan Fantasy of the Wind: Legend of Destiny. Antaranya, “Planet Kita” akan dikeluarkan oleh Tencent, yang telah memperoleh nombor pelepasan permainan.

Lihat juga:Syarikat e-sukan China VSPN merancang untuk pergi ke Hong Kong untuk IPO, Tencent memegang 13.54% saham