Foto Debut Telefon Pintar Realme GT2 Master Edition

Telefon pintar realme 5G dengan kod nama “RMX3551” baru-baru ini lulus audit akses rangkaian oleh Kementerian Perindustrian dan Teknologi Maklumat China (MIIT) dan dijangka akan dikeluarkan tidak lama lagi. Pada hari Selasa,Gambar model dipaparkan di laman web pensijilan TENAAMenurut blogger industri teknologi domestik, model ini adalah versi utama realme GT2 dan akan menjadi versi utama pertama yang dilengkapi dengan chipset Snapdragon 8 + Gen1 realme.

Foto di laman web pensijilan TENAA menunjukkan bahawa model baru ini dilengkapi dengan tiga kamera belakang dengan penutup belakang coklat dan bingkai sudut kanan.

Realme GT2 Master Edition (Kredit gambar: TENAA)

Di samping itu, paparan menunjukkan bahawa model ini dilengkapi dengan Snapdragon 8 + SoC, layar lurus alur 6,7 inci 2412 × 1080 AMOLED, kadar penyegaran 120Hz, dan tersedia dalam tiga warna: hijau, putih dan coklat. Ia mempunyai ketebalan 8.2 mm dan berat 199g.

Lihat juga:Realme GT Neo3 Naruto Edition dan Realme Pad X debut

Model ini dilengkapi dengan bateri 4880mAh (nominal 5000mAh), kamera 16MP depan dan kamera triple 50MP + 50MP + 2MP belakang.

Memandangkan maklumat yang dibocorkan sebelumnya, model ini akan menggunakan bezel ultra-sempit, yang mungkin menetapkan rekod baru. Di samping itu, ia telah mencapai kadar penyegaran 120 yang diperlukan untuk permainan MOBA yang popular “Glory of the King” dan dijangka akan dilancarkan dalam masa terdekat.

Naib presiden realme Chase Xu mengumumkan pada hari Isnin pagi bahawa versi utama realme GT2 akan tersedia dengan warna putih. Warna “Luna White” versi induk Realme GT generasi sebelumnya menggunakan reka bentuk putih tulen, dan model baru juga akan dirancang oleh pereka terkenal Naoto Fukasawa. Chase Xu pernah mengisyaratkan bahawa perdana mewah ini adalah “puncak reka bentuk perindustrian.”