Episod 81: Apa yang diperlukan untuk menang di China

Episod 81 meneruskan siri percubaan audio kami, dengan tuan rumah bersama Ma Rui bercakap dengan profesor Wharton Carl Ulrich mengenai buku barunya “Win in China”. Buku ini, yang dikarang bersama dengan Wharton Global Fellow Lele Sang, menyediakan lapan kajian kes kejayaan dan kegagalan perniagaan yang dikaji dengan teliti, dari Amazon ke Sequoia Capital. Episod ini adalah rakaman perbualan yang disiarkan secara langsung di aplikasi Clubhouse pada 1 Februari.

Oleh kerana Tech Buzz terus memperluas format kandungan kami, anda boleh mengikuti kami di techbuzzchina.com, melanggan saluran YouTube kami, menyertai kumpulan Inside Asia kami di Clubhouse, di @TechBuzzChina, dan tulis kepada kami di  @techbuzzchina.com& nbspand  E-mel: ying@techbuzzchina.comSeperti biasa, transkrip kami boleh didapati di laman web kami dan pandaily.com.

Sekiranya anda pendengar Tech Buzz dan mahukan buku Karl and Leles percuma, sila e-mel ke  E-mel: ying@techbuzzchina.com.

Terima kasih kepada pasukan kami di SupChina dan Pandaily, dan terutama kepada Bryce Ye, Kaiser Kuo dan Jason Macronald. Sekiranya anda menyukai apa yang kami lakukan, sila tinggalkan kami dengan komen iTunes! Mereka benar-benar penting dan kami sangat menghargainya!